Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » S-a aruncat de pe o stâncă împreuna cu iubita, din gelozie: „Dacă murim, murim împreună!”

S-a aruncat de pe o stâncă împreuna cu iubita, din gelozie: „Dacă murim, murim împreună!”

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Turcia s-a aruncat de pe stâncă împreună cu iubita sa după ce s-au certat. Selcuk Cetiner și Mehlika Derici, în vârstă de 35 de ani, și-au pierdut viața din cauza gestului extrem făcut de iubitul orbit de gelozie.

Se spune că un pic de gelozie e binevenită în orice cuplu. Gelozia moderată este dovada iubirii, însă, gelozia excesivă îți poate pune viața în pericol.

S-a aruncat de pe o stâncă împreuna cu iubita, din gelozie: „Dacă murim, murim împreună!”

În data de 6 august, cei doi au petrecut alături de mai mulți prieteni aniversarea unuia dintre ei. Distracția a continuat și după ce petrecerea s-a terminat. Împreună cu un alt cuplu au decis să meargă către Asiklar Tepesi, denumit și „Dealul Îndrăgostiților”. Alcoolul și-a spus cuvântul, iar pe drum au început să apară certurile între Mehlika Derici și iubitul ei.

Orbit de gelozie, după o ceartă aprinsă, bărbatul și-a luat iubita în brațe și a recurs la un gest extrem. Potrivit spuselor cuplului care i-a însoțit, bărbatul ar fi avut o ultimă replică înainte să o cuprindă pe iubita sa de talie și să se arunce de pe stâncă de la o înălțime de 25 de metri: „Dacă murim, murim împreună!”.

Teribilul eveniment s-a petrecut sub ochii îngroziți ai prietenilor lor care nu au avut timp să reacționeze. Totul s-a întâmplat cu o asemenea viteză, încât tânăra nu a avut timp de reacție.

Căzătura de la 25 de metri le-a provocat decesul pe loc. Ajunși la fața locului, paramedicii au depus eforturi pentru a-i readuce la viață, însă insistențele au fost în zadar. Se crede că Mahlika ar fi avut doi copii.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost duce la morga spitalului „Marmara Ereglisi”. Oamenii legii au intrat în posesia telefoanelor mobile ale celor doi pentru a continua investigațiile, conform Daily Star.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: