Redactia.ro
Home » Știri » S-a dat alarma de la prima oră. Accident cu trei persoane decedate în Ialomița. Alte patru au suferit răni puternice

S-a dat alarma de la prima oră. Accident cu trei persoane decedate în Ialomița. Alte patru au suferit răni puternice

GALERIE FOTO (3)

O dimineață obișnuită de vineri s-a transformat într-o tragedie în localitatea Cotorca, județul Ialomița, la ora 06:30. Un accident grav a avut loc pe Drumul Național 2 (DN2), lăsând în urmă trei vieți pierdute și provocând un blocaj semnificativ al traficului în zonă. Conform raportului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ialomița, un autoturism care se deplasa dinspre Buzău către București a intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus.

În urma tragicului eveniment, trei persoane care se aflau în autoturism au pierit. Autoritățile desfășoară investigații pentru a stabili circumstanțele precise ale accidentului și pentru a identifica eventualele cauze ale coliziunii.

Accident grav în județul Ialomița

Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, un moment în care majoritatea oamenilor își încep ziua de lucru. DN2, în dreptul localității Cotorca, a fost martorul unui impact tragic între un autoturism și un autotren, eveniment care a schimbat ireversibil viețile celor implicați. Potrivit primelor informații furnizate de IPJ Ialomița, autoturismul se deplasa în direcția Buzău către București atunci când a intrat în coliziune cu autotrenul care circula din sens opus. Impactul a fost atât de violent încât trei ocupanți ai autoturismului au pierit pe loc.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06,30, pe DN2 – E85, pe raza localităţii Cotorca, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul a trei persoane.

Din primele verificări a reieşit că, în timp ce un autoturism se deplasa din direcţia Buzău către Bucureşti, ar fi intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus”, precizează IPJ Ialomiţa.

Oamenii legii au deschis o anchetă

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a determina eventualele neconformități sau greșeli care au condus la tragicul eveniment. În acest context, se fac cercetări pentru ucidere din culpă, în încercarea de a aduce lumină asupra responsabilităților implicate. Procesul de investigație este esențial pentru a înțelege dinamica coliziunii și pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a informat că, din cauza accidentului, traficul este complet blocat pe DN2 Urziceni – Buzău, în zona localității Cotorca. Această restricție afectează nu doar deplasarea rutieră a celor implicați în accident, ci și pe cea a altor participanți la trafic care tranzitează zona.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: