Redactia.ro
Home » Știri » S-a dat alarma în Botoșani! Un copil de numai 2 ani a dispărut fără urmă din curtea casei în care locuia cu bunica

S-a dat alarma în Botoșani! Un copil de numai 2 ani a dispărut fără urmă din curtea casei în care locuia cu bunica

GALERIE FOTO (2)

Dispariția unui copil este întotdeauna un eveniment alarmant, iar comunitatea din comuna Tudora, județul Botoșani, trăiește momente de anxietate și îngrijorare după dispariția unui minor de doar 2 ani, numit Radu Aryan. Incidentul, care a avut loc duminică, a mobilizat un efort impresionant din partea autorităților locale și a comunității, în încercarea de a-l găsi pe micuț cât mai rapid posibil.

Comunitatea locală și voluntari din zonele învecinate s-au alăturat eforturilor de căutare, demonstrând solidaritate și determinare în găsirea micuțului. Colaborarea între forțele de ordine și comunitate este crucială în astfel de situații, fiecare indiciu sau informație putând conduce la localizarea copilului dispărut.

Copilul de 2 ani a dispărut de lângă bunică

Însoțit de bunica sa, Radu Aryan se afla în vizită la domiciliul unei cunoștințe. Ultima dată, a fost observat de către femeie în apropiere de locuință. În mod neașteptat, copilul a reușit să iasă din curte. Ulterior, prezența lui a fost confirmată de camerele de supraveghere instalate la un canton silvic din zonă. Semnalmente despre minor includ păr șaten închis, ochi căprui și ten măsliniu.

La momentul dispariției, purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe și adidași cu lumini la talpă. În urma dispariției, autoritățile au fost alertate, iar cetățenii sunt rugați să ofere orice informații care ar putea contribui la localizarea copilului, apelând 112 sau adresându-se celei mai apropiate unități de poliție.

Căutările lui Aryan se află în plină desfășurare

Operațiunea de căutare a mobilizat peste 100 de persoane, incluzând polițiști de frontieră, pompieri, jandarmi și voluntari, toți desfășurând activități concertate pentru localizarea minorului. Resursele utilizate în căutări sunt semnificative, incluzând trei drone cu termoviziune, o șenilată, patru ATV-uri și chiar un elicopter, acestea fiind esențiale dat fiind caracterul dificil al terenului în apropierea locului unde a fost văzut ultima dată Radu. Zona de căutare, caracterizată prin teren cu denivelări și porțiuni împădurite, prezintă provocări considerabile pentru echipele de căutare.

Căutările pentru Radu Aryan continuă, autoritățile fiind hotărâte să epuizeze toate resursele și metodele disponibile pentru a-l găsi pe micuț. Prezența elicopterului din cadrul Inspectoratului General de Aviație și sprijinul venit din partea Inspectoratelor Județene de Jandarmi Suceava și Bacău subliniază seriozitatea cu care este tratată această dispariție și angajamentul autorităților de a asigura un deznodământ favorabil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: