Redactia.ro
Home » Homepage » S-a dat Golden Buzz la Românii au Talent! Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu: ”Coroana merge la Corul Regal”

S-a dat Golden Buzz la Românii au Talent! Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu: ”Coroana merge la Corul Regal”

GALERIE FOTO (6)

Într-o seară de vineri care va rămâne în istoria show-ului „Românii au Talent”, Corul Regal din București a oferit un spectacol muzical impresionant care a adus în picioare atât publicul, cât și jurații. Momentul lor din 19 aprilie 2024 nu a fost doar o demonstrație de talent vocal, ci o adevărată festivitate a muzicii și dansului care a culminat cu un Golden Buzz din partea lui Smiley, confirmând astfel excepționalitatea lor artistică.

Performanța Corului Regal nu doar că a stabilit un nou standard în cadrul competiției, dar a și reiterat faptul că muzica corală poate fi la fel de vibrantă și captivantă ca orice alt gen muzical. Acest moment de aur poate deschide noi oportunități pentru Corul Regal, atât pe scenele din România, cât și internațional, demonstrând că muzica clasică poate fi reinterpretată într-o manieră care să rezonanțe cu publicul contemporan.

Corul Regal a luat Golden Buzz la Românii au Talent

Corul Regal de la București, compus din 24 de cântăreți cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, a reușit să impresioneze prin calitatea și armonia interpretărilor lor. Membrii corului sunt studenți și absolvenți ai Universității Naționale de Muzică din București, având experiență în interpretări la nivel înalt, chiar și în reședințele domnești. Talentul și pregătirea lor muzicală le permit să abordeze un repertoriu variat, de la piese clasice la aranjamente moderne, adaptate gustului publicului larg.

„Noi suntem sub înaltul patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României și suntem decorați de către Majestatea Sa Margareta a României. Ideea a pornit de la studenții de la Conservatorul din București, am propus proiectul Casei Regale a României, care l-a acceptat și am fost foarte onorați.

Am avut deseori ocazia să ne întâlnim inclusiv cu Regele Mihai, Regina Ana, Principele Radu, Principesa Margareta… întreaga Familie Regală. Am avut concerte și momente extrem de emoționante împreună”, a transmis dirijorul Corului Regal.

Contrar așteptărilor, prestația Corului Regal în cadrul show-ului a fost departe de a fi una tradițională sau monotonă. Artiștii nu numai că au cântat, dar au și dansat, demonstrând o versatilitate impresionantă și o capacitate de a se conecta cu publicul modern. Mihai Bobonete, unul dintre jurații emisiunii, a mărturisit că a fost complet surprins de dinamismul și originalitatea actului lor, așteptându-se la ceva mult mai conservator.

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu

Apogeul serii a fost atins când Smiley, copleșit de energia și calitatea interpretării, a decis să acorde Golden Buzz-ul. Acest gest nu numai că a garantat Corului Regal un loc în etapele următoare ale competiției, dar a și validat nivelul lor artistic excepțional. Pavel Bartoș, co-prezentatorul show-ului, împreună cu Dragoș Bucur, un alt jurat, s-au alăturat aplauzelor, recunoscând unul dintre cele mai memorabile momente din istoria „Românii au Talent”.

„Don’t believe me, just watch!”, s-a exprimat cântărețul, moment în care Pavel Bartoș a apăsat Golden Buzz-ul, anunțând: „Coroana Românii au Talent merge la Corul Regal!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: