Redactia.ro
Home » Știri » S-a descoperit antioxidantul care ucide coronavirusul. Explicațiile unui specialist american

S-a descoperit antioxidantul care ucide coronavirusul. Explicațiile unui specialist american

Antioxidant descoperit de medici

Un studiu realizat la Universitatea din Virginia, s-a descoperit că un antioxidant care se eliberează în corpul uman natural, are rolul de a ucide coronavirusul.

Acest antioxidant se eliberează în mușchi, iar cu ajutorul circulației sângelui este lipit de organele vitale.

Antioxidantul care combate noul coronavirus

Conform unui studiu realizat la Universitatea din Virginia de către profesorul Zhen Yan, s-a descoperit că un antioxidant care se eliberează în corpul uman natural, are un rol important în combaterea coronavirusului.

Mai exact, în momentul în care facem sport, antioxidantul EcSOD se eliberează în mușchi, iar cu ajutorul circulației sângelui acesta se leagă de organele vitale.

Potrivit studiului, de fiecare dată în care facem sport, organismul nostru se umple de cantități mari de EcSOD.

Profesorul Yan este de părere că acest antioxindat previne riscul apariției sindromului ARDS, care afectează grav sistemul respirator și se numără printre factorii care declanșează virusul SARS COVID-19.

De multe ori spunem că sportul e un medicament. Chiar dacă, în continuare, aflăm lucruri noi despre beneficiile obţinute prin exerciţii făcute, în mod regulat, nu e nevoie să aşteptăm până vom afla totul. Prin activităţi sportive, putem beneficia de efectele pozitive ale antrenamentelor fizice, despre care deja avem date concrete”, a spus profesorul american.

Medicii au descoperit că glicemia crescută întreține orice infecție

Medicul primar de diabet Răzvan Vasilescu de la Spitalul Colentina a declarat că glicemia crescută întreține orice infecție.

În fața oricărei infecții, nu vorbim doar de această infecție, diabeticii sunt predispuși să facă o formă mai gravă a oricărei infecții virale bacteriene, dar vorbim aici de diabet și obezitate, sunt doi factori de prognostic prost pentru pacienții infectați cu SARS CoV 2”,a spus medicul.

În centrul dedicat tratării virusului COVID-19 din Spitalul Colentina din Capitală, cei mai mulți pacienți cu forme severe internați la Terapie intensivă sunt supraponderali și obezi.

Prevenția împotriva simptomelor severe de coronavirus în această perioadă înseamnă și reducerea greutății corporale cu 10%.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini