Redactia.ro
Home » Monden » S-a făcut petiție, „Revelionul” lui Dan Negru ajunge la Palatul Cotroceni! Fanii vor să fie reluată emisiunea

S-a făcut petiție, „Revelionul” lui Dan Negru ajunge la Palatul Cotroceni! Fanii vor să fie reluată emisiunea

S-a făcut petiție, „Revelionul” lui Dan Negru ajunge la Palatul Cotroceni! Fanii emisiunii vor să fie reluată

S-a făcut petiție, „Revelionul” lui Dan Negru ajunge la Palatul Cotroceni! Unii dintre fanii emisiunii vor să fie reluată neapărat și sunt dispuși să meargă până în pânzele albe pentru asta. Iată amănunte!

S-a făcut petiție, „Revelionul” lui Dan Negru ajunge la Palatul Cotroceni! Fanii vor să fie reluată emisiunea

Dan Negru a făcut istorie vreme de 22 de ani cu Revelioanele lui la Antena 1, cu audiențe foarte mari an de an, dar a decis să pună „stop”, fapt care i-a nemulțumit foarte tare pe fani. Ar fi fost implorat să revină asupra deciziei, unii ar fi amenințat chiar că se sinucid, iar lucrurile nu se opresc aici.

Unul dintre fanii lui are de gând să adopte varianta petiției, pentru a-l readuce pe Dan Negru pe „sticlă”, în noaptea dintre ani, potrivit Cancan, petiție care ar ajunge chiar la Palatul Cotroceni. Dan Negru ar fi primit, în particular, mesajul, în care este implorat, încă o dată, să facă Revelionul și la Kanal D și mai este anunțat că se va merge până la Klaus Iohannis, care să încerce să-l convingă să-și schimbe decizia, conform sursei menționate mai sus.

„Am scris o petiție către Palatul Cotroceni în atenția domnului Iohannis, în care atrag atenția că, după Cerbul de Aur, România mai pierde un reper, Revelionul cu Dan Negru, ceea ce ni se pare de neacceptat, și această petiție a mea a trezit deja interesul a peste 2.000 de români, așa că vă rog să reveniți asupra deciziei și sperăm că și președintele Iohannis să vă facă să vă râzgândiți”, a fost mesajul către Dan Negru.

S-a făcut petiție, „Revelionul” lui Dan Negru ajunge la Palatul Cotroceni! Fanii emisiunii vor să fie reluată
Foto: Antena1/Youtube – capturi video, colaj
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: