Redactia.ro
Home » Sport » S-a săturat să fie rezervă! Silviu Lung jr. s-a retras de la națională!

S-a săturat să fie rezervă! Silviu Lung jr. s-a retras de la națională!

echipa nationala Romania, Silviu Lung jr,

Silviu Lung jr. a luat o decizie neașteptată. Portarul a decis să se retragă de la echipa națională la vârsta de 31 de ani.

Silviu Lung jr. a trimis o scrisoare deschisă în care își anunță retragerea de la echipa națională a României. Acesta a fost unul dintre cei mai convocați portari, dar este drept că a avut puține meciuri jucate, 3. Aproape de fiecare dată titulat a fost Ciprian Tătăruşanu. Așa că se pare că portarul s-a săturat să fie mereu al doilea. Silviu Lung jr. tocmai și-a prelungit contractul cu Kayserispor, în Turcia. În acest moment cota sa de piață este de un milion de euro.

„Cuvintele sunt prea puține să îmi exprim recunoștința pentru fiecare dintre voi, suporteri, colegi de echipă, membrii ai staff-urilor tehnice și administrative. Am câștigat prieteni adevărați la echipa națională și în Federația Română de Fotbal, cu care mă mândresc. Voi rămâne totdeauna cu inima aproape de cea mai frumoasă echipă din lume: ROMÂNIA!”, a scris, printre altele, Silviu Lung Jr, în scrisoarea în care îşi anunţă retragerea de la națională.

Reacția Federației Române de Fotbal

Decizia lui Lung Jr. a surprins pe toată lumea. Leo Toader, antrenorul cu portarii de la echipa naţională știa de de ceva vreme.

„Da, ştiam de intenţia lui Silviu. Ce să spun? Îmi pare rău pentru că este un profesionist desăvârşit. Întotdeauna a fost pozitiv şi s-a pregătit exemplar, aşa cum o fac toţi jucătorii atunci când vin la lot. Fiecare îşi cunoaşte motivele atunci când ia o astfel de decizie. Eu îi urez mult succes şi îi mulţumesc pentru modul în care am lucrat”, a declarat Leo Toader.
Silviu Lung jr. a jucat trei meciuri pentru echipa națională a României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: