Redactia.ro
Home » Monden » S-a zvonit că divorțează, iar acum ea apare de mână cu alt bărbat! FOTO

S-a zvonit că divorțează, iar acum ea apare de mână cu alt bărbat! FOTO

GALERIE FOTO (2) Anda Adam a amenințat o tânără cu bătaia

Vestea că Anda Adam este la un pas de divorț a fost disecată destul de mult în presă, iar dacă stăm să analizam postările cântăreței de pe Instagram, am putea spune că inevitabilul se va produce cât de curând.

Cântăreața Anda Adam a publicat câteva imagini cu ea, tinandu-se de mână cu un alt bărbat decât soțul ei Sorin. În plus, aceasta pare destul de fericită și lipsită de griji. Mircea Nuțu este bărbatul care o face fericită pe Anda Adam, doar ținând-o de mână sau de mijloc. Însă, deocamdată este vorba de o colaborare de afaceri, cântăreața intenționând să lanseze pe piață o linie de produse vestimentare. “Încearcă să mă convingă să îmi facă el un tricou puțin mai mai lung să nu mă tragă curentul la spate cică!”, scrie amuzată Anda Adam pe Instagram.

Anda Adam nu a confirmat divorțul

Zvonurile cum că Anda Adam este la un pas de divorț sunt din ce în ce mai aproape de adevăr, însă, în momentul de față, artista nu a spus lucrurilor pe nume, chiar dacă a recunoscut că în căsnicie nu este totul roz. Problemele ar fi apărut în urma reținerii soțului său Sorin, într-un caz de falsificare de carduri și grup infracțional. “Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, ținea să precizeze Anda Adam pentru revista Viva.

Vestea că Anda Adam este la un pas de divorț a fost disecată destul de mult în presă, iar dacă stăm să analizam postările cântăreței de pe Instagram, am putea spune că inevitabilul se va produce cât de curând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: