Redactia.ro
Home » Monden » S-a zvonit că Țânțâreanu l-a dezmoștenit pe fiul său. Milionarul a vorbit despre împărțirea averii

S-a zvonit că Țânțâreanu l-a dezmoștenit pe fiul său. Milionarul a vorbit despre împărțirea averii

Cristian Țânțăreanu este unul dintre cele mai sonore nume din lumea afacerilor din românia. Milionarul nu este deloc absent din viața mondenă a Capitalei, fiind un personaj care a creat controverse prin aparițiile luxuriante și petrecerile de pomină pe care le organizează în „Paradisul Verde” de la Corbeanca.

L-a dezmoștenit pe fiul său? Ce spune Cristian Țânțăreanu

Presa a scris în repetate rânduri că Cristian Tânțăreanu l-ar fi dezmoțtenit pe fiul său în urma scandalului pe care l-a avut cu acesta. Prezent într-o emisiune, Cristian Tânțăreanu a lămurit toată situația și a vorbit deschis despre relația sa cu fiul și despre averea pe care i-o lasă acestuia.

Cristian Tânțăreanu a precizat că nici nu se pune problema de o dezmoștenire și că fiul său are un impreiu datorat lui. Acesta a precizat că deși nu este în relații bune cu fiul său, agoniseala de milioane de euro pe care o are va ajunge la acesta cu toate că și n momentul de față are parte de un lux de neimaginat.

El mă poate dezmoșteni pe mine! Totul e pe numele lor (n.red. al celor trei băieți ai cuplului Țânțăreanu). Nu suntem într-o relație foarte bună, fiecare cu temperamentului lui. Nu i-am spus eu divoțează, nu divorța, e treaba fiecăruia. De dezmoștenit nici nu poate fi vorba, ce are el acolo e un imperiu. Fiecare are afacerea lui, care nu se intersectează. Eu nu mă bag în afacerile lor.Eu cu copiii mei am o relație rece de 20 de ani. Nu e vorba de împăcare sau neîmpăcare, suntem generații diferite. Din fericire nu sunt singurul, toți prietenii mei au această problemă.„, a declarat Cristian Tânțăreanu.

Cristian Țânțăreanu a avut probleme de sănătate în trecut

Acum doi ani, în preajma sărbătorilor, milionarul a primit recomandarea medicului de a nu face abuzuri pentru ,,a prinde Crăciunul ”. Țânțăreanu spunea că se simte bine și că a slăbit în jur de 15 kilograme, la acea vreme, dar apoi s-a îngrășat.

Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul. Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi. Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu“, a declarat Țânțăreanu în 2019 pentru un post TV.

Speriat de faptul că starea sa se poate înrăutății, Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul.

“Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia. Nu există un moștenitor. Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a declarat Cristian Țânțăreanu în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: