Redactia.ro
Home » Monden » Țânțăreanu, milionarul din Paradisul Verde, a trecut prin clipe dificile din cauza pandemiei. „Nevastă-mea a intrat în depresie”

Țânțăreanu, milionarul din Paradisul Verde, a trecut prin clipe dificile din cauza pandemiei. „Nevastă-mea a intrat în depresie”

Cristian Țânțăreanu, milionarul din Corbeanca, a trecut prin clipe dificile din cauza pandemiei deoarece soția sa a fost afectată emoțional de toate pericolele din jurul acestei boli. Cristian Țânțăreanu are 76 de ani, dar nicio secundă nu a renunțtat la petreceri și distracție. Acesta a povesti într-un interviu că anul acesta a fost pelcat departe de țară în trei locații exclusiviste.

Cristian Țânțăreanu și-a luat familia și a fost pelcat în Egipt, Grecia și Tenerife. Milionarul a petrecut cum a știut mai bine ca în vremea tinereții, mai ales că acum este un bunic împlinit prin prisma nepoților de care este foarte mândru.

Cristian Țânțăreanu a declarat că imediat cum „s-a dat liber” la vaccinare, s-a dus la Buftea pentru a primi serul care îl protejează de virusul SARS-CoV-2.

Eu mască nu am purtat, dar m-am ferit. Nu cred că am scăpat de pandemie. M-am întors din Egipt, acolo ăia care nu purtau mască erau amendați. Nevastă-mea, cu bolile astea intrase în depresie, plângea de se rupea la nenorocirile altora. Anul ăsta am mers în trei vacanțe. Am fost în Tenerife și Grecia pe la începutul anului și apoi Egipt. În Egipt am fost 20 de persoane, cu nepoți cu tot. Prima zi în care a dat voie la boșorogi, am fost la Buftea și m-am vaccinat cu toți boșorogii după mine. Așa putem face și noi chefuri. Eu nu înțeleg ce e în capul unora care nu vor să facă vaccinul„, a afirmat Cristian Țânțăreanu.

Cristian Țânțăreanu a avut probleme de sănătate în trecut

Acum doi ani, în preajma sărbătorilor, milionarul a primit recomandarea medicului de a nu face abuzuri pentru ,,a prinde Crăciunul ”. Țânțăreanu spunea că se simte bine și că a slăbit în jur de 15 kilograme, la acea vreme, dar apoi s-a îngrășat.

Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul. Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi. Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu“, a declarat Țânțăreanu în 2019 pentru un post TV.

Cristian Țânțăreanu a trecut prin momente extrem de grele. Acesta fusese diagnosticat în anul 2011 și cu cancer la clon, care a recidivat după câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: