Redactia.ro
Home » Monden » S-au despărțit Speak și Ștefania? Adevărul despre relația lor

S-au despărțit Speak și Ștefania? Adevărul despre relația lor

În ultimele săptămâni, se vehiculează informația potrivit căreia, Speak și Ștefania s-au despărțit. Asta pentru că Ștefania nu a mai fost văzută de fani cu inelul de logodnă pe deget, pe care l-a primit la Asia Express. Logodnica lui Speak a lămurit cum stau, de fapt, lucrurile pentru a închide gurile rele.

S-au despărțit Speak și Ștefania? Adevărul despre relația lor

Speak și Ștefania au atras atenția publicului cu relația lor, dar mai ales atunci când au participat la Asia Express și Ștefania a fost cerută de soție. Însă, de câteva săptămâni, se vehiculează informația cum că cei doi și-au spus …”Adio!”, din cauză că fanii nu mai văd pe degetul dansatoarei inelul de logodnă. Vedeta a lămurit cum stau, de fapt, lucrurile în această situație misterioasă.

Ștefania a spus că a citit titlurile care anunță despărțirea, dar inelul nu-l mai poartă pentru că nu vrea să-l strice, deoarece s-a întâmplat asta, deja, și a fost nevoie să-l repare. Astfel, Ștefania a precizat că-l va mai purta doar la ocazii speciale.

Am citit și noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit”, a declarat viitoarea soție a lui Speak, la Antena Stars.

VIDEO Ștefania a fost cerută în căsătorie de Speak. Moment unic la "Asia Express" | Click mobile

Speak și Ștefania s-au cunoscut în urmă cu trei ani. Artistul a abordat-o în mediul online, după ce a văzut-o cum dansează într-un clip video cu Emil Rengle și cum, la un moment dat, a cântat. Acestuia i-a plăcut vocea ei și i-a lăsat un mesaj.

Speak a cerut-o de sotie pe Stefania la Asia Express | DivaHair.ro

Speak și Ștefania, despre experiența Asia Express

Speak și Ștefania a fost una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express. Chiar dacă nu au câștigat marele premiu, cei doi sunt foarte încântați de experiență.

”Ne-a  schimbat  în  bine  în  ceea  ce priveşte raportarea la celălalt. Nu e o schimbare  foarte  mare,  pentru  că  noi  oricum  ne înţelegeam bine acasă, aveam grijă unul de altul. Eu am început să preţuiesc mult mai mult lucrurile alea mai importante”,  a mărturisit Speak pentru Adevărul.

Ștefania a constatat pe parcursul competiției sensibilitatea pe care o are.

”Eu mi-am dat seama că sunt mai sen-sibilă decât credeam. Iar în ceea ce priveşte relaţia  noastră,  schimbări  majore  nu  sunt, pentru că noi ştiam exact cum plecăm de acasă, ba mai mult, ne-am întors cu o adevărată comoară”, a spus și Ștefania pentru Adevărul.

De altfel, după ce au revenit de la Asia Express la viața normală din România, lui Speak i-a fost foarte greu să se readapteze la traiul de aici.

”Toată perioada ce a urmat întoarcerii din Asia Express a fost dificilă pentru el, pentru că, aşa cum s-a văzut şi în emisiune, la el adaptarea e cea mai grea, nu neapărat să facă probele. La întoarcere i-a fost greu să îşi reia viaţa lui normală, fără să mai facem autosto-pul, fără să căutăm cazări. Cea mai grea parte pentru mine era să nu fac nimic, trebuia doar să stau lângă el şi să îl las să-şi revină”, a mai povestit Ștefania pentru aceeași sursă.

Speak a precizat că Ștefania a fost cea care a insistat mai mult să meargă la Asia Express.

”De data asta am acceptat la insistenţele Ştefaniei, ea şi-a dorit foarte mult şi uite aşa am nimerit în sezonul 3”, a explicat artistul pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: