Redactia.ro
Home » Monden » S-au luptat în marea finală America Express, dar acum sunt un cuplu. Laura Giurcanu și Aris Eram, gesturi tandre în plină stradă

S-au luptat în marea finală America Express, dar acum sunt un cuplu. Laura Giurcanu și Aris Eram, gesturi tandre în plină stradă

GALERIE FOTO (2)

Cel mai nou cuplu din showbiz este unul total neșteptat. Fiul Andreei Eram este îndrăgostit până peste cap de nimeni alta decât Laura Giurcanu, cea cu care s-a duelat în finala emisiunii America Express.

Laura Giurcanu și Aris Eram, cel mai nou cuplu din showbiz

Despre fiul Andreei Esca se știu puține detalii despre viața sa amoroasă, el fiind o persoană discretă în ceea ce privește relațiile sale. Cu toate acestea, el a făcut publică prima sa relație oficială. Influencerița cu care este asociat are aproape 27 de ani, în timp ce Aris are doar 20 și recent a plecat să studieze în străinătate la facultate.

De asemenea, există și o diferență notabilă în ceea ce privește nivelul de educație, deoarece Laura Giurcanu nu a urmat învățământul superior. Între ei există și o diferență considerabilă de înălțime, însă aceste detalii nu par să stea în calea dragostei celor doi.

Sursă foto Cancan

În urmă cu puține zile, cei doi amorezi au fost surprins pe străzile din București de către cei de la Cancan. Laura Giurcanu a fost cea care l-a luat de acasă, cu mașina, pe Aris. Timp de două ore au râs, au glumit, s-au sorbit din priviri și tot Laura a fost cea care l-a adus înapoi acasă pe fiul Andreei Esca, cei doi despărțindu-se după ce s-au sărutat cu foc în autoturismul Laurei.

Cine este Laura Giurcanu

Laura Giurcanu, născută pe 23 septembrie 1996, este o fotomodel, influencer și vlogger cunoscută pentru activitatea sa în mediul online. Cu o înălțime de 1.85 metri, a devenit celebră la vârsta de 14 ani, după ce a participat la emisiunea Next Top Model, condusă de Cătălin Botezatu.

De atunci, Laura Giurcanu și-a construit o prezență semnificativă pe internet, fiind urmărită și admirată de mii de internauți. În 2019, Laura Giurcanu a primit o cerere în căsătorie din partea iubitului ei, dar relația lor s-a încheiat scurt timp după acest eveniment. Iată că acum, fratele cel mic al Andreei Esca este cel care a reușit să o cucerească.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: