Redactia.ro
Home » Știri » Sacrificiu impresionant al unei tinere mame! A mers 10 km prin noroi pentru a cumpăra mâncare copiilor

Sacrificiu impresionant al unei tinere mame! A mers 10 km prin noroi pentru a cumpăra mâncare copiilor

O tânără mamă, în vârstă de 23 de ani, a șocat prin gestul ei. Femeia, care este și văduvă de zece luni, a mers 10 kilometri prin noroi pentru a cumpăra mâncare copiilor săi. Ce a împins-o să facă acest sacrificiu?

Sacrificiu impresionant al unei tinere mame! A mers 10 km prin noroi pentru a cumpăra mâncare copiilor

O tânără mamă și văduvă, totodată, din Iași, dă dovadă de un devotament total față de copiii săi. Pentru a economisi din bani și pentru a le lua dulciuri copiilor, a preferat să meargă 10 km pe jos, timp de patru ore, și să nu mai plătească 5 lei, prețul unui bilet de autobuz, transmite Antena 3.

Diana Condurache pe numele ei, nu are mai mult de 23 de ani și este mamă a doi copii: unul de doi ani și altul de cinci. Îi crește singură de zece luni, după ce soțul i-a murit în timpul unui meci de fotbal. Acesta s-a stins din viață pe gazonul artificial de pe teren și s-a lovit puternic la cap.

familie, copii, vaduva

„Am avut de făcut nişte acte la primărie în comună şi nu am vrut să cheltui bani pe autobuz. Am lăsat copiii la bunici, am luat-o pe sora mea mai mică şi am plecat spre Ciorteşti. Nu e atât de scump microbuzul, dar când nu ai, şi doi lei ţi se par mulţi. Am mers aproximativ două ore dus şi alte două întors, că plouase şi era noroi pe drum. La câte nenorociri se întâmplă în ziua de azi, nu am vrut să mă urc la nimeni în maşină.  De 5 lei cât dădeam pe microbuz, mai bine iau nişte dulciuri pentru cei mici. Toţi banii îi am împărţiţi. În fiecare lună, 1.500 de lei îi pun deoparte pentru casă, iar restul sunt pentru copii. În fiecare zi cumpăr câte doi litri de lapte din sat, pentru că şi băiatul şi fata mănâncă lapte. Doi litri costă aproape 10 lei. Fata cea mică mânca lapte praf, dar era foarte scump şi am fost nevoită să renunţ la el. O cutie de lapte praf costa aproape 60 de lei”, a declarat Diana Condurache.

Care este visul tinerei mame

În urma tragediei, femeia încearcă să-i crească cum poate pe copii. Vrea să le ofere totul, așa cum poate, deși posibilitățile financiare îi sunt reduse. Mai mult, pentru ca cei mici să aibă parte de un confort decent, mama își dorește să le construiască o casă. Acum, toți trei locuiesc cu socrii femeii, într-o casă din satul Șerbănești, județul Iași.

”Eu cât am fost mică nu am avut şi nu vreau să treacă şi ei prin asta. Am mers recent la Iaşi şi le-am luat trotinetă, că au văzut la alţii. Vreau să fie ei fericiţi şi să reuşim să terminăm casa. Ştiu că Iulian are grijă de noi de acolo, de sus”, a mai precizat Diana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: