Redactia.ro
Home » Știri » Salarii Glovo. Câți bani a câștigat acest curier după ce a livrat mâncare timp de 9 luni la Glovo

Salarii Glovo. Câți bani a câștigat acest curier după ce a livrat mâncare timp de 9 luni la Glovo

Salarii Glovo

Care sunt salariile Glovo și cât câștigă un curier după câteva luni de livrat mâncare. Un livrator Glovo poate face destul de mulți bani, dacă are multe comenzi și lucrează suficiente ore. Cât se poate câștiga prin Glovo.

Glovo este un serviciu de livrare rapidă. Se poate comanda prin aplicația instalată pe telefon mâncare, dar se pot cumpără și alte produse, de la magazine aflate în vecinătatea locației de unde comandați. De asemenea, prin Glovo se pot și livra produse la diverse adrese.

De regulă, livratorii Glovo folosesc bicicleta pentru a se depalasa în oraș, dar pot să livreze și folosind mașina sau chiar mergând pe jos. Orașele în care funcționează serviciul Glovo sunt: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad, Ploiești, Brăila și Galați.

Câți bani a câștigat un curier Glovo în 9 luni

Grigore Varlam are un canal de YouTube pe care publică diverse vloguri despre activitatea sa de zi cu zi. Multe dintre filmulețe reprezintă detalii din spatele activității de livrator Glovo.

Youtuberul povestește cu ce situații se confruntă în postura de curier Glovo și arată cum decurge o livrare. El a făcut și un filmuleț în care a vorbit deschis despre veniturile realizate prin acestă activitate. Astfel, pentru munca de 9 luni, el a primit de la Glovo

El a precizat că pentru 2 săptămâni lucrate în februarie 2019, a câștigat 717 lei. În martie 2019 a câștigato 1457 de lei, pentru 4 săptămâni lucrate. A livrat pentru Glovo și în toată luna aprilie a anului trecut, câștigând 860 de lei. 1018 lei a câștigat în mai, în iunie a încasat 2813 lei și în luna iulie 2130 de lei. În luna august a primi de la Glovo 948 de lei, în septembrie, 1450 de lei, iar în luna octombrie a câștigat 1054 de lei. Astfel, în decursul a 9 luni, acest livrator Glovo a primit 12.447 de lei. El a punctat că a lucrat maximum 20 de ore pe săptămână. Dacă facem o medie, el a avut un salariu de la Glovo de 1383 de lei pe lună cu aproximativ 3 ore pe zi lucrate.

Curierii care lucreză 8 ore pe zi la Glovo pot avea un salariu de 4.000 de lei pe lună

Un curier Glovo primește aproximativ 25 de lei pe ora, în funcție de numărul de comnezi. Astfel, lucrând 8 ore pe zi, poate câștiga chiar și 4.000 de lei pe lună. Glovo lucrează la acest moment cu peste 10.000 de curieri în toată țara și angajează permanent.

Te poți înscrie simplu pe Glovo, cu ajutorul unu telefon mobil cu sistem de operare Android sau iOS. Mai ai nevoie și de un sport pentru telefon, o geantă izolantă și un mijloc de transport. Materialele, cu excepția mijlocului de transport în comun, pot fi închiriate de la Glovo.

Curierul primește suport 24/7 prin serviciul de asistență chat oferită de Glovo.

Salarii Glovo. Ce bonusuri primesc curierii

Bonusurile Glovo sunt oferite în funcție de condițiile meteo și perioadele cu cerere mare. Astfel, în aceste situații, taxele de transport pentru cei care comandă sunt mai mari, iar curierii câștigă sume mai mari. Firma mai oferă și bonsuri de recomandare, dar și bonusuri pentru perfomanțele săptămânale.

Câți bani faci cu Glovo. Ce contract are un curieri

Livratorii Glovo sunt înregistrați ca lucrători independenți în administrația publică și își declară veniturile la sfârșitul anului în declarația lor fiscală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: