Redactia.ro
Home » Monden » Salman Khan a recunoscut că a înșelat! „Am fost prins”

Salman Khan a recunoscut că a înșelat! „Am fost prins”

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur a recunoscut abia acum! Actorul de la Bollywood a răspuns la o întrebare incomodă. Se pare că Salman Khan a înșelat o femeie importantă din viața lui. 

Salman Khan a recunscut că a înșelat

Salman Khan a acordat la un moment dat un interviu în care a primit mai multe întrebări incomode. Acesta a fost întrebat despre fosta sa relație cu Sangeeta Bijlani. În trecut s-au tot auzit zvonuri cum că motivul anulării nunții dintre cei doi a fost infidelitatea actorului. Pus în fața faptului împlinit, Salman Khan deși a încercat să evite situația stânjenitoare, a recunoscut. Sangeeta Bijlani spunea mai de mult că niciodată nu vei putea uita oamenii pe care i-ai iubit.

Conexiunile nu dispar niciodată. Iubirea dintre parteneri, prietenii de la școală, nu dispare niciodată. Oamenii vor veni și vor pleca. Nimeni nu va fi permanent în viața noastră. Asta nu înseamnă că trebuie să te simți amar sau furios. La un moment dat evoluezi. A existat un moment din viața mea în care eram copil și prost, dar acum sunt adult. Viața este plină de experiențe”, a spus mai de mult, fosta iubită a lui Salman Khan, Sangeeta Bijlani.

A fost o vreme când îmi doream foarte mult să mă căsătoresc, și apoi ceva nu a mai funcționat. Oamenii cred că sunt un prieten bun, dar este dificil să mă tolereze pentru tot restul vieții lor. Atunci, cu Sangeeta, chiar și invitațiile de nuntă au fost tipărite. (…) Da, cam așa ceva(n.r despre înșelat). Am fost prins. Sunt prost!”, a spus Salman Khan în cadrul interviului.

Ce avere are Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur

Salman Khan este unul dintre primii cinci actori care sunt cei mai bine plătiți din India. Acesta s-a lansat în lumea Bollywoodului în anii 90, atunci când a existat o mare concurență. încă din primele zile a avut șansa de a juca în filme de top. În anul 2021, averea lui Salman Khan era estimată la 360 de milioane de dolari, bani proveniți din industria cinematografică, dar și din propria sa afacere. În ultimul an, conform statisticilor Forbes, Salman Khan a câștigat nu mai puțin de 28.500.000 de dolari.

Salman Khan a pus mult suflet în crearea unui brand personal. Acesta s-a lansat în industria de înfrumusețare și a început prin a crea deodorante, dar și igienizanți de mâini. Acum a făcut anunțul și va lansa propriul său parfum. „Nu este un parfum. Este o experiență. Ia-ți și tu 1965 de la Myntra.„, a fost mesajul lui Salman Khan pe Twitter.

Planul nostru era să lansăm deodorante. Dar la acest moment este nevoie de igienizarea mâinilor. Prin urmare, am lansat aceste produse igienice pentru mâini sub marca FRSH. Vom ieși cu deodorante mai târziu. De asemenea, în plan sunt șervețele corporale și parfumuri.„, declara anul trecut Salman Khan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: