Redactia.ro
Home » Monden » Salman Khan, aproape să-și piardă viața după ce a fost mușcat de un șarpe veninos

Salman Khan, aproape să-și piardă viața după ce a fost mușcat de un șarpe veninos

O petrecere de sărbători putea să aibă un rezultat teribil pentru Salman Khan și Iulia Vântur. Cei doi au organizat o petrecere cu câțiva invitați, însă la un moment dat și-a făcut apariția și un șarpe veninos. Celebrul actor din India a fost mușcat de două ori și a ajuns la spital, iar medicii au intervenit la timp pentru a-i salva viața.

Salman Khan, aproape să-și piardă viața după ce a fost mușcat de un șarpe veninos

Salman Kahn se bucură de locuința sa din Mumbai, care este amplasată foarte aproape de junglă. Acest lucru înseamnă că are parte de o priveliște pe cinste și de mai multă liniște decât ar avea în centrul orașului, însă implică și câteva riscuri. Fiind atât de aproape de sălbăticie, există mereu riscul ca vietățile periculoase să pătrundă pe proprietatea actorului.

Acest lucru s-a întâmplat chiar în timpul unei petreceri găzduită de partenerul Iuliei Vântur, care a decis să-și sărbătorească ziua de naștere alături de apropiații săi. A organizat o întâlnire cu prietenii săi, însă pe neașteptate și-a făcut apariția și un invitat neașteptat. Este vorba de un șarpe veninos, care i-a speriat teribil pe cei prezenți.

Salman Kahn și-a dorit să salveze întreaga situație, așa că a cerut un băț cu ajutorul căruia intenționa să dea șarpele afară din locuința sa, fără să-l rănească. Planul său nu a funcționat după cum intenționa, iar în cele din urmă reptila l-a atacat pe actor. Acesta a fost mușcat de două ori, iar în cel mai scurt timp s-a deplasat la spital. Medicii au intervenit de urgență și i-au salvat viața, administrându-i un ser anti-venin.

„Nu a fost mult, un șarpe a intrat într-una dintre camere, ferma este destul de în junglă. Când șarpele a intrat în cameră, copiii s-au speriat, așa că am intrat să văd și am cerut un băț, bățul care a venit era unul mic, așa că am cerut un băț mai lung și au primit unul, cu care am luat șarpele. L-am scos, iar șarpele s-a înfășurat pe băț și apoi a început să urce. A venit destul de aproape de mâna mea, așa că l-am prins cu cealaltă mână și am scăpat bățul”, a dezvăluit actorul, Salman Khan, despre întâmplarea prin care a trecut recent.

Șarpele a fost eliberat înapoi în junglă

Actorul a mărturisit că șarpele l-ar fi mușcat doar o singură dată atunci când a scăpat bățul, însă reacția oamenilor din jurul său nu l-a ajutat deloc. Aceștia i-au urmărit fiecare mișcare, iar în momentul în care a pierdut controlul reptilei s-au speriat și au început să țipe. În consecință, și șarpele a reacționat, mușcându-l pe Salman Khan pentru a doua oară.

După acest eveniment nefericit, șarpele a ajuns în cele din urmă înapoi în junglă, unde a fost eliberat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: