Redactia.ro
Home » Știri » Șarpe de peste un metru lungime, într-un spital din Olt. Pompierii au intervenit pentru înlăturarea reptilei

Șarpe de peste un metru lungime, într-un spital din Olt. Pompierii au intervenit pentru înlăturarea reptilei

Șarpe de peste un metru lungime, într-un spital din Olt.

Șarpe de peste un metru lungime, într-un spital din Olt. Cadrele medicale de la spitalul Orășenesc Balș au tras o sperietură zdravănă, după ce un șarpe de un metru a intrat în sala de mese. Jandarmii au fost solicitați să intervină pentru a îndepărta reptila.

Șarpe de peste un metru lungime, într-un spital din Olt. Pompierii au intervenit pentru înlăturarea reptilei

Un șarpe de un metru a intrat luni, 13 iunie, în sala de mese a Spitalului Orășenesc Balș, fiind observat de un pacient. Reptila a fost filmată, iar imaginile au devenit virale în mediul online. Conform oltalert.ro, șarpele a intrat pe ușa de acces a personalului, s-a plimbat pe holul spitalului, după care a intrat într-o sală de mese. Au fost anunțați jandarmii, care au ajuns la spital și au prins reptila, eliberând-o pe câmp. „Ieri a avut loc incidentul. Știți că este invazie de șerpi în județ, iar unul a ajuns în curtea spitalului. A intrat pe hol, unde a fost văzut de un asistent care a anunțat prezența șarpelui la 112. Au sosit jandarmii, l-au prins și gata. Totul a durat cam 10 minute. Nu a avut loc nici un incident neplăcut”, a declarat managerul unității sanitare, Ramona Costache.

În această zonă, localnicii au observat o invazie de șerpi, iar mai multe cazuri cu reptile apărute pe străzi, în gospodării au fost raportate în Slatina și Balș, unde jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea târâtoarelor. În urmă cu o săptămână, autoritățile au preluat un apel în care se semna prezența unui șarpe pe strada Cazărmii din muncipiul Slatina. Un echipaj de jandarmerie a asigurat zona, a ridicat șarpele și l-a eliberat în natură. De asemene, într-o altă zi, două apeluri la 112 anunțau prezența unui șarpe în curtea unei case de pe strada Pitești, respectiv un șarpe aflat la motorul unei mașini parcată pe strada George Poboran. În Balș, un echipaj de jandarmi a intervenit pentru a extrage un șarpe din locuința unei persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: