Redactia.ro
Home » Știri » Sărutul din ziua nunții, un coșmar pentru doi miri. Ce s-a întâmplat la picioarele lor

Sărutul din ziua nunții, un coșmar pentru doi miri. Ce s-a întâmplat la picioarele lor

Sărutul din ziua nunții nu este întotdeauna o amintire plăcută. O pot confirma doi tineri căsătoriți, care au fost martorii unui eveniment neplăcut la momentul respectiv. 

Sărutul din ziua nunții, un coșmar

Nu toți au parte de momente magice în ziua nunții lor. Este și cazul a doi miri, care povestesc că sărutul din timpul unuia dintre cele mai importante evenimente din viața lor, s-a transformat într-o amintire de coșmar. La picioarele lor s-a întâmplat ceva care și acum îi întristează.

„Poti saruta mireasa!” e unul dintre cele mai semnificative momente ale unei nunți. Această imagine ar trebui rămână în memorie ca o clipă a fericirii. Însă, nu e si cazul lui Kevin Kennedy Ryan si a sotiei sale Jess, care din cauza unei întâmplări neplăcute din 2015, și acum sunt marcați. Kevin povestește că în timp ce săruta mireasa, sora sa a leșinat la picioarele lor, informează sport.ro.

„In urma cu 3 ani, m-am casatorit cu dragostea vietii mele si sora mea a lesinat”, e o postare a lui Kevin din 2018. Postarea a devenit virală și face furori pe rețelele de socializare.

Mirii au refăcut scena sărutului

De vin, spune mirele ar fi fost căldura și, nicidecum, ceva premeditat. Sora lui s-a ridicat imediat și a băut un pahar cu apă rece. Ulterior, și-a revenit. Totodată, mirii au refăcut scena sărutului.

A lesinat exact atunci cand ne-am sarutat, probabil din cauza caldurii. N-a fost ceva planificat. S-a ridicat, a baut un pahar rece de apa si a fost ok. Noi am refacut scena sarutului si totul a decurs normal ulterior”, le-a explicat Kevin celor care s-au declarat ingrijorati de starea femeii care apare leșinată la picioarele lor.

Alți miri au ratat nunta

Între timp, în timp ce alți miri au amintiri neplăcute din cauza sărutului din timpul nunții, sunt alți miri care nu au mai apucat să spună da. S-a întâmplat în Kenya unde o mireasă a aflat că mirele a înșelat-o chiar cu o zi înainte de marele eveniment. Cea cu care bărbatul a călcat strâmb a fost chiar prietena sa cea mai bună, de altfel și domnișoară de onoare. Mireasa l-a lăsat pe viitorul soț în stradă, în pofida insistențelor acestuia de a se întoarce. Întreaga scenă a fost filmată de invitați și postată pe rețelele de socializare. Mulți s-au amuzat copios pe seama întâmplârii, dar mireasa a avut parte de multă tristețe.

„Eu nu m-aş căsători cu el. Tu o vei face?” era textul dintr-un mesaj, însoţit de capturi de ecran din conversaţia dintre viitorul soţ al femeii şi o brunetă. Ea i-a trimis pozele chiar cu o zi înainte de a merge mireasa la altar.

mireasa inselata

”Nu va fi nicio nuntă astăzi”, a spus a doua zi mireasa nervoasă. „Te rog, încerc să-ți explic” îi spune bărbatul, fără a o îndupleca.

De altfel, o altă mireasă a avut parte de o pățanie după ce și-a comandat online o rochie de mireasă. Femeia a îmbrăcat-o invers și a crezut că i-a fost adus un alt model. Reprezentanții magazinului au informat-o asupra greșelii.„Buna, ti-ai pus rochia invers, te rugam s-o imbraci cu fata cea buna”.

 Si-a ales cu grija rochia de mireasa, dar acasa i-a venit alta. Greseala dupa care a intrat in pamant de rusine

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: