Redactia.ro
Home » Stil de viață » Șase aplicații prin care poți comanda mâncare acasă, chiar și de la supermarket

Șase aplicații prin care poți comanda mâncare acasă, chiar și de la supermarket

aplicații prin care poți comanda mâncare acasă

Statul acasă și pandemia de coronavirus ne-au forțat să învățăm să trăim altfel. Tocmai din această cauză s-au dezvoltat mai multe aplicații prin care putem comanda nu numai mâncare,  dar și produse de la supermarket. Iată care sunt acestea.

Aplicații pentru livrări de mâncare și produse de la supermarket

Pandemia de coronavirus ne-a obligat să stăm mai mult în casă, pentru a ne proteja atât pe noi cît și pe ceilalți. Din aceste motive, și mai ales din cauza restricțiilor de circulație, trebuie să ne raportăm altfel la modul în care ne facem cumpărăturile zilnice. Cum tehnologia a evoluat foarte mult acum avem posibilități de acum de a comanda alimentele de la supermarket și să ne vină chiar la ușă prin servicii specializate.

Uber Eats

Uber Eats este un serviciu derivat din cel de transport prin care oamenii pot comanda mâncare de la diferite restaurante din zona lor. Acesta este disponibil în mai multe țări din Europa și în România există deocamdată numai în București și în Timișoara. Pentru fiecare comandă înregistrată trebuie să plătești o taxă de livrare în valoare de 7,5 lei. Poți comanda cam orice ți-ai putea dori.

Food Panda

Food Panda este una dintre cele mai populare aplicații de profil. Aceasta este deținută de compania de Liveli hero din Germania și este prezent în mai multe orașe importante din țara noastră. Ai acces la toate restaurantele din zona ta și este o listă cam de 400 de locații.

 Glovo

Glovo este o aplicație prin care poți comanda atât de restaurant, cât și de la supermarketuri. Poți comanda diverse produse de la Kaufland, dar pentru acest serviciu costul de livrare este de 14 RON.

Takeaway

Takeaway este o altă aplicație de profil care este foarte cunoscută în afara țării noastre. Are o mulțime de restaurante dintre care poți alege și un dezavantaj aici există că există o sumă minimă pe care trebuie s-o cheltuiești pentru a îți livra comanda. Costul de livrare este undeva între patru sau opt lei poate fi mai puțin sau chiar gratuit.

Tazz by Emag

Tazz by Emag este o altă aplicație prin intermediul căreia poți mânca și comanda de la orice restaurant din zona ta, dar și de la supermarket de la farmacie sau drogherie.

Bringo

A fost prima platformă cu livratori specializați care fac cumpărăturile în locul tău. Este prezentă în peste 30 de orașe: aia Mare, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Galați, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Roman, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Timișoara, Zalău, Mangalia, Craiova, Arad, Vaslui, Bacău, Reșița, Giurgiu, Oltenița, Deva, Câmpulung și Târgu Mureș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: