Redactia.ro
Home » Homepage » Șase jurnaliști au murit în bombardamentul din Israel. Peste 1200 de oameni și-au pierdut viața în urma atacului grupării Hamas

Șase jurnaliști au murit în bombardamentul din Israel. Peste 1200 de oameni și-au pierdut viața în urma atacului grupării Hamas

ULTIMĂ ORĂ! Tragedie fără margini: Românul cu dublă cetățenie, victima atacurilor Hamas, declarat mort

Conflictul din Israel continuă să ia amploare de la o zi la alta, iar sute de oameni au căzut victime grupării Hamas. Șase jurnaliști au fost uciși și răniți în timpul conflictului din Fâșia Gaza, care a avut loc în mijlocul unui război în Israel. Acești jurnaliști și-au riscat viața pentru a acoperi evenimentele tragice din regiune. Din nefericire, patru dintre ei au decedat, iar doi sunt dați dispăruți, fapt care a creat o îngrijorare profundă în rândul colegilor și familiilor lor. Iată toate detaliile!

Peste 1200 de oameni și-au pierdut viața în urma atacului grupării Hamas

Cu doar trei zile în urmă, Israel a fost grav afectat de bombardamentele teroriștilor din gruparea Hamas, transformându-se într-o ruină. Acest atac a avut loc într-un moment în care mulți turiști se aflau în Țara Sfântă, deoarece era programat să aibă loc un concert al celebrului artist Bruno Mars. Toate evenimentele culturale au fost anulate din cauza atacului, iar turiștii au căutat disperați o modalitate de a reveni în țăra natală.

Nu toți oamenii prinși în mijlocul conflictului au reușit să scape cu viață. Peste 1.200 de persoane au murit. Între ele se află un român care lupta în aramata israeliană, cât și șase jurnaliști care relatau despre evenimentele cumplite care au loc în Israel.

Șase jurnaliști au murit în atacul din Israel

Acești profesioniști erau jurnaliști, fotoreporteri și jurnaliști independenți dedicați misiunii lor. Trebuie menționat că trei dintre jurnaliști au fost uciși în timp ce documentau evenimentele. Ibrahim Mohammad Lafi, fotograf la agenția Ain Media, a fost tragic ucis la granița dintre Fâșia Gaza și Israel. De asemenea, Mohammad Jarghoun, reporter la Smart Media, a fost împușcat în partea de sud a Fâșiei Gaza.

În plus, o altă victimă este Mohammad El Salhi, un jurnalist independent, care a fost împușcat mortal într-o tabără de refugiați din Palestina. Ibrahim Qanan, corespondent pentru Al Ghad, a suferit răni grave în aceste evenimente. De asemenea, există îngrijorare pentru ceilalți doi fotografi care au fost declarați dispăruți încă de sâmbătă și nu au mai fost găsiți. Aceștia sunt Nidal Al-Wahidi, care lucra pentru Al Najah, și Haitham Abdelwahid, care făcea parte din echipa Ain Media.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: