Redactia.ro
Home » Stil de viață » Sătul ca tânăra lui vecină să-i tot ia locul de parcare, bărbatul i-a lăsat un mesaj în parbriz. Femeia s-a rușinat teribil când l-a citit

Sătul ca tânăra lui vecină să-i tot ia locul de parcare, bărbatul i-a lăsat un mesaj în parbriz. Femeia s-a rușinat teribil când l-a citit

GALERIE FOTO (2)

După ce și-a găsit locul de parcare plătit ocupat timp de mai multe zile consecutive, bărbatul a luat măsuri. A urmărit să vadă cine e „responsabil”, iar apoi i-a scris un bilet de mână. Ce scria în mesajul lăsat și cum a reacționat femeia vinovată de ispravă? 

I-a lăsat un bilețel și flori în parbriz

Sătul să-și tot găsească locul de parcare ocupat, bărbatul a urmărit într-o zi să vadă cine e proprietarul autoturismul care e mereu parcat pe locul lui plătit. A avut surpriza să vadă că cea care îl ocupa era o tânără care se mutase de curând în chirie în blocul respectiv. Chiar și așa, bărbatul, galant din fire, a evitat să facă o scenă la fața locului și a preferat să-i lase un bilețel în parbriz celei care îi „fura” zi de zi locul de parcare.

„Ești frumoasă, dar parchezi urât”, a fost mesajul amuzant pe care acesta i l-a pus în parbriz, alături de buchet imens de trandafiri roșii. A doua zi, curios din fire, s-a trezit la prima oră a dimineții și a urmărit reacția vecinei sale chiar de la balcon.

Mesajul pe care bărbatul l-a lăsat în parbriz

Cum a reacționat femeia care a găsit mesajul în parbriz

Dis de dimineață, femeia a ieșit din bloc și s-a îndreptat spre locul de parcare, unde a avut o surpriză să descopere bilețelul și buchetul de flori. A citit mesajul, a zâmbit, apoi a luat buchetul de flori și a plecat spre birou. Bărbatul se resemnase că istoria lor se termină acolo, însă a avut și el parte de o surpriză.

La întoarcerea de la birou, după ce și-a lăsat mașina pe un loc al parcării publice, vecina a mers spre locul de parcare plătit pentru a lăsa și ea un mesaj. Cum mașina proprietarului se afla deja acolo, aceasta a lăsat în parbriz mesajul: „Îmi pare rău, sunt datoare cu o cafea. O poți ridica de la cafeneaua din colț, e deja plătită. Semnat: vecina „hoață”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: