Redactia.ro
Home » Știri » Satul în care localnicii au primit câte un milion de euro, exact la timp pentru sărbătorile de iarnă

Satul în care localnicii au primit câte un milion de euro, exact la timp pentru sărbătorile de iarnă

Localnicii unui mic sat au primit aproape câte un milion de euro, exact la timp pentru sărbătorile de iarnă din acest an, lucru care le-a adus foarte multă bucurie, căci toată lumea avea nevoie de bani. Iată cum au reușit să se îmbogățească sătenii.

Satul în care localnicii au primit câte un milion de euro, exact la timp pentru sărbătorile de iarnă

Într-un mic sat din Belgia, un grup de 165 de persoane a câștigat sute de mii de euro, chiar la timp pentru perioada sărbătorilor. Câștigătorii sunt din satul Olmen din provincia Anvers, iar marți, au aflat că au câștigat toți la loteria EuroMillions, prezentă în state precum Austria, Portugalia, Franța, Elveția, Luxemburg, Spania și Regatul Unit, după ce au format un sindicat și fiecare a contribuit cu doar 15 euro, conform Euronews.

Premiul de 143 de milioane de euro o să se împartă, iar sătenii vor primi fiecare aproximativ 870.000 de euro.

Conturile câștigătorilor vor fi creditate cu partea lor din premiul de 143 de milioane de euro, deoarece suma este prea mare pentru a fi plătită în numerar.

Potrivit lui Wim Van Broekhoven, managerul magazinului de ziare, De Pershoek Olmen, mulți dintre câștigători au fost șocați când au auzit de premiu și că „aproape jumătate dintre ei” au trecut pe la magazinul său după anunț.

În timp ce banii au fost un șoc pentru mulți dintre beneficiari, unii au declarat că știau deja ce vor face cu suma. De exemplu, un sătean a declarat că o va împărți între cei trei copii și cu cei opt nepoți pe care îi are, iar o altă persoană a spus că își va prelungi vacanța.

„Făcusem deja rezervări pentru New York. Visul meu a fost întotdeauna să petrec câteva luni în America, în Marele Canion, și așa mai departe, iar apoi să fac drumeții, drumeții, o grămadă de drumeții”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: