Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Scafandrii au coborât în adâncurile oceanului și au făcut o descoperire care a schimbat totul! Era acolo de 75 de ani

Scafandrii au coborât în adâncurile oceanului și au făcut o descoperire care a schimbat totul! Era acolo de 75 de ani

GALERIE FOTO (4)

O descoperire uluitoare a fost făcută în apele Oceanului Atlantic. Scafandrii au găsit un obiect cu totul neașteptat în apropiere de orașul Viveiro, Spania. Obiectul se afla acolo de 75 de ani. 

 

Scafandrii au coborât în adâncurile oceanului și au făcut o descoperire care a schimbat totul

În adâncuri se ascundea un submarin vechi de 75 de ani, ce data din perioada Celui De-al Doilea Război Mondial. Scafandrii au găsit epava acelui submarin vechi de 75 de ani foarte greu, pe o coastă din nord-vestul Spaniei. Locul în care nava de luptă s-a scufundat a fost uitat, odată cu trecerea anilor, și nimeni nu s-a mai chinuit să vadă ce se află la bord. Submarinul U-966 a rămas o enigmă pentru toată lumea, deoarece după ce a fost bombardat în luna noiembrie din 1943, toți membrii echipajului au ajuns la țărm și au reușit să se salveze, în afară de opt soldați care au preferat să moară și să protejeze secretele lui Hitler.

Echipa de scafandrii a reușit să depisteze submarinul, după ce a fost găsită o bucată uriașă de aluminiu care servea drept acoperiș la o fermă din zonă. Investigația a început de acolo, pentru că altfel nu s-ar mai fi gândit nimeni să mai caute o navă de luptă nazistă.

 

 

Motivul pentru care comandantul Ekkehard Wolf a scufundat submarinul denumit „Gut Holz” a rămas un mister pentru pasionații de istorie. Însă, în prezent s-a aflat că acesta încerca doar să țină secret tehnologia folosită de către Adolf Hitler.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: