Redactia.ro
Home » Monden » Scandal de zile mari! Iubita lui Liviu Vârciu l-a înșelat cu Pepe: „M-am enervat! Au venit împreună”

Scandal de zile mari! Iubita lui Liviu Vârciu l-a înșelat cu Pepe: „M-am enervat! Au venit împreună”

Liviu Vârciu și Pepe

Liviu Vârciu și Pepe sunt prieteni buni, însă puțini știu că au existat și tensiuni între cei doi. Celebrul prezentator de la Anetena 1  a dezvăluit într-o emisiune online cum artistul i-a furat de mai multe ori iubitele, în urmă cu 21 de ani.  

Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu

Într-o emsiune pe youtube, celebrul prezentator de la Antena 1, Liviu Vârciu a povestit că, în 1999, Pepe i-a furat de mai multe ori iubita. Ba mai mult, artistul a îndrăznit să se prezinte, la un moment dat, la ziua de naștere a lui Liviu cu o fostă iubită a vedetei L.A.

„Să vi-l spun pe fratele meu, Pascu Ionuț. Eu eram ditamai celebrul. Stăteam la restaurant așa, frumos, la masă, mă sună Pepe. Ce faci, Vârciule? Pot să vin să vorbesc și eu ceva cu tine? Haide, vino. Uite cum vine Pepe la restaurant. Eu am avut o prietenă, am iubit-o, am avut o relație cu ea. Mă certasem cu domnișoara de patru zile. Mi-a zis: mai ai ceva cu doamna? M-am uitat la el, prima oară am vrut să-l mușc de cap, dar mi-am dat seama că nu mai am treabă. Aia a fost.

Într-o săptămână venea ziua mea, o făceam la Max. Ia uite cum stăteam eu la Max așa. Cine intră la ziua mea, de mână? Pepe și cu doamna. Băi, când i-am văzut a căzut clubul pe mine. Băi, cât tupeu să ai? Bine, mă. Nu mai am nimic cu ea, du-o, mă, acasă, pup-o în secret, nu vreau să te văd, fă ce vrei tu. A venit la ziua mea cu ea! Cu EA!”, a povestit Liviu Vârciu, nervos, pe YouTube.

De cealaltă parte, amuzat de cele spuse de Vârciu, Pepe a ținut să explice că: „Eu voiam să vă împac”, a spus el în râs, în timp ce Vârciu povestea cu lux de amănunte ce l-a deranjat.

Ce întrebare punea Liviu Vârciu iubitelor lui

„Dormeam, 21 de ani aveam. Mă sună Pepe: Eu sunt la Club, vrea să te salute cineva. Vorbesc bla, bla, bla. Îi zic: ce cauți cu Pepe???”, a mai povestit Liviu despre o altă iubită pe care Pepe i-a „furat-o”.

„Eu când făceam cunoștință cu o fată nu întrebam de zodie e sau așa. Întrebam: Bună, ai fost cu Pepe, cumva?”, a mai adăugat Vârciu.

În 2011 Pepe și Vârciu s-au încăierat din cauza unei femei

Cei mai cunoscuți burlaci ai momentului, buni prieteni, Liviu Vârciu și Pepe s-au încăierat într-un club ”Crema”,  din Mamaia, din pricina unei femei. Cei doi s-au îmbrâncit în culise, după ce Pepe a invitat-o la dans pe Andreea Bododel, fosta iubita a lui Liviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: