Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu. Prezentatorul Tv și-a scos familia în oraș

Primele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu. Prezentatorul Tv și-a scos familia în oraș

GALERIE FOTO (4) Primele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a decis să-și scoată fiul la restaurant. Prezentatorul Tv a fost surprins în timp ce își ținea fiul de numai patru luni în brațe. Actorul a vrut să-și petreacă timpul cu familia sa, motiv pentru care a luat hotărârea să-și scoată în oraș prichindeii.

Primele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu. Prezentatorul Tv și-a scos familia în oraș

Cu o carieră de succes și o familie frumoasă, Liviu Vârciu, 39 de ani se poate declara un bărbat împlinit. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi Click.ro în timp ce își ținea băiatul de 4 luni.

Actorul și-a dorit foarte mult un băiat, iar Anda Călin i-a îndeplinit această dorință. Astfel, Liviu a decis să-și scoată familia la restaurant, dar ca orice prânz alături de un bebeluș, situația poate fi imprevizibilă. Se pare că fiul lui Vârciu a vrut să-și pună la treabă părinții, așa se face că cei doi au stat mai mult pe afară pentru a-l liniști pe cel mic.

Liviu Vârciu, un tată fericit

Prezentatorul de la Antena1 este mândru de familia, iar cea mai mare realizare a sa, este faptul că are trei copii sănătoși. Carmina, fiica cea marea are 18 ani, aceasta fiind rodul iubirii dintre artist și Amy Teiceanu. Iar pe Anastasia Maria, în vârstă de 3 anișori și cel mic i-a dăruit Anda Călin.

Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte timp cu el, pentru că micuțul doarme și mănâncă, iar Liviu poate să își vadă de proiectele sale în televiziune și ce mai face el. Însă seara doar el îi face baie micuțului și au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul”, au povestit apropiații vedetei.

Deși a născut în urmă cu patru luni, Anda Călin, 30 de ani are o siluetă de invidiat. Iubita actorului a reușit să își revină spectaculos după ce de-a doua sarcină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: