Redactia.ro
Home » Sport » Scandal în Anglia! Un fotbalist implicat în mafia pariurilor!

Scandal în Anglia! Un fotbalist implicat în mafia pariurilor!

Scandal în Anglia

Scandal în Anglia. Federația de fotbal vrea să-l pedepsească cât mai aspru pe Daniel Sturridge, fostul jucător al celor de la Liverpool.

Oficialii federației au făcut apel considerând că pedeapsa pe care a primit-o Sturridge este prea blândă. O Comisie Independentă de Reglementare l-a sancționat pe fostul jucător al lui Liverpool cu 75.000 de lire sterline și doar 6 săptămâni în afara fotbalului. Dintre acestea, 4 sunt cu suspendare. Asta după ce s-a dovedit clar că a încălcat regulamentul și a jucat la pariuri. La momentul respectiv s-a descoperit că în 2018, l-a pus pe fratele său să parieze pe împrumutul său la Sevilla. Au mai existat alte convorbiri cu familia sa în care se făcea referire la cote și pariuri. Deși Comisia a avut la dispoziție toate probele, a respins 9 dintre cele 11 acuzații făcute împotriva lui Daniel Sturridge. Fotbalistul a respins toate acuzaíile, în ciuda dovezilor. Federația așteaptă acum o nouă decizie.

Daniel Sturridge își caută echipă

Deocamdată, fostul jucător de la Liverpool nu are echipă, dar la sfârșitul lunii când îi expiră suspendarea poate juca din nou. Sturridge a fost la un pas de a juca la Sevilla. În ianuarie 2018, a ajuns la West Bromwich Albion sub formă de împrumut. Înainte de Liverpool a jucat pentru Manchester City, Chelsea și Bolton. Daniel Sturridge are 116 meciuri jucate pentru Liverpool și 5o de goluri. Se pare că acum ar fi la un pas de a semna un contract cu Aston villa, nou-promovată în Premier League.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: