Redactia.ro
Home » Știri » Scandal în plină stradă! Femeie bătută crunt cu mătura

Scandal în plină stradă! Femeie bătută crunt cu mătura

Femeie agresata cu matura

Pentru că a fost refuzată cu o țigară, o minoră s-a enervat crunt, a pus mâna pe o mătură și a lovit o femeie până a rănit-o.

S-a ales cu dosar penal

O tânără de 15 ani, din Târgu-Jiu, a fost reținută, ieri, sub acuzația de lovire sau alte violențe. Polițiștii au stabilit că, pe 6 august, minora, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei de 48 de ani.

Victima a fost rănită, iar agresoarea va răspunde penal

Tânăra va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj. Surse susțin pentru gorjeanul.ro, că cele două nu se cunoșteau și totul a pornit după ce adolescenta i-ar fi cerut femeii o țigară. După ce a fost refuzată, tânăra a lovit-o cu o coadă de mătură. Victima s-ar fi dezechilibrat, a căzut și s-a rănit la mână.

Un incident cu lovirea cu mătura a avut loc anul trecut

Scene violente filmate în autogara din Zalău. O femeie care ţinea în braţe un bebeluş este luată la bătaie de şoferul unui microbuz. Unul dintre pasageri a filmat întreaga grozăvie.

Presa locală scrie că femeia cerşea în zonă. La un moment dat, din motive încă necunoscute, şoferul unui microbuz a coborât din vehicul şi, înarmat cu o coadă de mop, a început s-o lovească fără milă pe femeie, neţinând cont că avea un copilaş în braţe.

În înregistrare se vede cum băţul din lemn se rupe efectiv în urma loviturilor puternice, însă asta nu-l împiedică pe bărbat să se oprească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: