Redactia.ro
Home » Știri » SCANDAL în Satul de Vacanță din Mamaia! Comercianţii n-au mai suportat controalele ANPC. Au aruncat cu mâncare în comisari

SCANDAL în Satul de Vacanță din Mamaia! Comercianţii n-au mai suportat controalele ANPC. Au aruncat cu mâncare în comisari

Alertă pentru turiștii de pe litoralul românesc.

Controalele derulate de ANPC la comercianţii din Satul de Vacanță din Mamaia s-a lăsat cu un mare scandal. Vânzătorii au aruncat cu mâncare în comisari, pe care i-au şi înjurat.

Preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, a declarat că echipele de control au fost înjurate şi s-a aruncat cu mâncare în comisarii instituţiei. ANPC a descoperit că în acele unităţi se gătea pe trotuar, iar alimentele nu erau ţinute la temperatura potrivită.

Nu respectau normele de igienă

Patronii chioşcurilor care vindeau mâncare încălcau și cele mai elementare norme de igienă. Ei și-au vărsat nervii pe comisari.

“În Satul de Vacanţă a ieşit în această seară o întreagă revoluţie. Suntem deja la a patra acţiune de control din această vară, acţiune în cadrul căreia am arătat încă şi încă o dată, probabil de patru ori faptul că nu se poate găti ca la bâlci, nu se poate găti pe trotuar, nu putem pune doar un linoleum pe jos şi să ni se pară că acolo am amenajat o bucătărie.

Spuneam inclusiv părinţilor care, din păcate, au hotărât că trebuie să cumpere mâncare copiilor, pentru că, culmea, nici noi nu gătim cu geamul închis, spuneau unele dintre mămici.

Deci se poate găti clătita direct pe plită, direct pe trotuar, se poate păstra mâncarea la temperatura ambientală, cu toate că de cele mai multe ori carnea şi mai ales cea de porc, păstrată în condiţii improprii, reprezintă o bombă toxică”, a declarat preşedintele ANPC, Horia Constantinescu.

De la bal la spital?

Comisarii de la Protecţia Conusmatorilor promit că vor continua controalele pentru ca turiştii să nu schimbe camerele de hotel cu salonele de spital.

Spiritele s-au inflamat în momentul în care angajaţii unora dintre locaţiile oprite din nou temporar, repet, pentru a patra oară constatăm că există un întreg bâlci în Satul de Vacanţă, angajaţii acestor locaţii s-au amestecat prin mulţime şi au început să ne înjure, să arunce cu mâncare în noi şi în felul ăsta au angrenat şi opinia publică în tot ceea ce a urmat.

Vom continua acţiunile, rămânem fermi pe poziţia de a nu permite alimentaţie publică direct pe trotuar, cu toate că se pare că alte instituţii continuă să avizeze ceea ce noi oprim.

Va trebui cu siguranţă, la un moment dat, lămurită întreaga situaţie. Atât timp cât, în lumina unora, pentru a putea găti nu trebuie să ai nicio altă condiţie, ci doar să începi să ţipi şi să urli, cu siguranţă, în cazul nostru, măsurile vor rămâne ferme, chit că le vom mai scrie de câteva ori.

La un moment dat, lucrurile se vor înţelege în maniera în care trebuie”, a mai povestit Horia Constantinescu.

 

@horiaconstantinescuanpcÎn cadrul unei acțiuni de control lucrurile au degenerat din nou pentru că probabil o parte a societății se complace în ceea ce se pretinde a fi turism Urlete țipete înjurături ce au culminat cu un tir de mâncare asupra colegilor mei și a mea O parte a societății este bolnavă și încurajează tipul acesta de abordare și de comerț Părinți ce își hrănesc copiii cu mâncare gătită pe trotuar și ne certau că luăm măsuri dure Sunt aceeași părinți ce se tăvălesc pe jos că li s-au îmbolnăvit copiii și reclamă hotelurile la care stau sau restaurantele prin care au trecut la un moment dat Sunt cei care ne apostrofează în mediul online că nu-l luăm măsurile care trebuie făcându-se că uită că sunt cei care încurajează acest tip de comerț Angajații locațiilor închise s-au hotărât să dea tonul acestei revolte și ulterior au redeschis abuziv locația lor Statul român este șchiop și are o mînă amputată pentru că alte autorități au trecut prin același loc și au sfătuit pe comercianți să nu respecte măsurile autorității noastre În această confuzie vecină cu dementa administrativă își fac loc comercianții de rea credință alungând atât turiștii cât și bruma de comercianți de calitate rămasă Singura noastră șansa celor care mai credem în țara asta este ca autoritățile să își facă treaba cu fermitate Mă întreb în ce colț de lume poți înjura autoritățile de control să arunci cu tăvi și cu mâncare în ele și apoi să te hlizești la telefon

♬ original sound – Horia Constantinescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: