Redactia.ro
Home » Știri » Scandal în toiul nopții în Constanța din cauza drogurilor. Fiul unui fost procuror DIICOT și-a împușcat amicul

Scandal în toiul nopții în Constanța din cauza drogurilor. Fiul unui fost procuror DIICOT și-a împușcat amicul

politia

Un incident alarmant a avut loc în Constanța. Doi tineri au ajuns de urgență la spital după ce s-au încăierat, pe fondul consumului de droguri și de alcool. Unul dintre ei a fost înjunghiat cu o sticlă spartă în spate, iar celălalt a fost împușcat. Motivul acestui incident tragic este consumul de droguri și alcool. Merită menționat că tânărul înjunghiat cu sticla este fiul unei foste procuroare de la DIICOT. Într-un act de autoapărare, el a folosit un pistol pentru a se proteja și și-a lovit agresorul în cap, gât și piept. Autoritățile sunt în stare de alertă în urma acestui eveniment. Iată detaliile cazului!

Scandal în toiul nopții. Un fiu de procuror a înjunghiat un adolescent cu o sticlă spartă

Scandalul a avut loc în mijlocul nopții în cartierul Tomis Nord din Constanța, unde mai mulți tineri se aflau afară. Doi dintre acești tineri au început să se certe, iar motivul acestei confruntări rămâne să fie stabilit. Cert este că ambii consumaseră alcool și substanțe interzise înainte de a se lua la ceartă și a acționa violent.

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost atacat în spate cu o sticlă spartă de către un tânăr de 22 de ani, care a pregătit sticla înainte de a o folosi ca armă. Atacatorul l-a lovit pe minor puternic, iar sticla i-a atins plămânul, iar victima a reacționat cu un pistol de tip airsoft, lovindu-l pe agresor în cap, gât și piept.

Tânărul este cunoscut polițiștilor pentru problemele pe care le are cu drogurile

Poliția a inițiat o anchetă penală pentru agresiune și alte acte de violență, precum și pentru vătămare corporală. Forțele de ordine au declarat că nu au descoperit nicio armă de foc la locul incidentului. Amândoi indivizii implicați au fost transportați la spital, iar adolescentul în vârstă de 16 ani a necesitat o intervenție chirurgicală.

Surse din cadrul investigației indică faptul că adolescentul de 16 de ani este fiul unei foste procurori DIICOT, care a ieșit la pensie recent. Acesta a fost surprins de mai multe ori în trecut în posesia de substanțe interzise de către polițiști. Interogați de către oamenii legii, cei doi tineri au refuzat să dezvăluie motivul pentru care au izbucnit conflictul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: