Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Scandal într-un autobuz! O femeie s-a urcat fără mască și l-a bruscat pe cel care o filma

Scandal într-un autobuz! O femeie s-a urcat fără mască și l-a bruscat pe cel care o filma

Femeie agresiva in autobuz

Scandal de proporții într-un autobuz din Brăila! O femeie care s-a urcat fără mască de protecție în mijlocul de transport l-a agresat fizic și verbal pe un adolescent care o filma și o trăgea la răspundere. Totul s-a întâmplat sub privirile cerlorlalți călători, care nu au intervenit în scena la care erau martori oculari.

Scandal într-un autobuz! O femeie s-a urcat fără mască și l-a bruscat pe cel care o filma

O femeie din Brăila, care s-a urcat fără mască de protecție într-un autobuz, a agresat fizic și verbal un adolescent de 15 ani. Ea s-a simțit deranjată de faptul că tânârul o filma pentru că nu purta mască și o trăgea la răspundere, în același timp. Ceilalți călători au văzut totul, dar au preferat să nu intervină, informează Digi 24.

Între timp, femeia a coborât la următoarea stație și abia după, minorul a fost felicitat de prietenii care-l însoțeau. Mai apoi, tânărul pe nume Andrei, a dat publicității întreaga scenă pe care a filmat-o.

femeie autobuz braila

Foto: Captură Digi 24

Tânără bolnavă de Covid, amendată după ce a ieșit la plimbare, din izolare

În urmă cu câteva zile, o tânără în vârstă de 26 de ani, din Bistrița Năsăud, care era bolnavă de coronavirus și trebuia să stea în izolare, a ieșit la plimbare, în parc și nici masca de protecție nu o purta corespunzător. Polițiștii s-au apropiat de fată, pentru a o atenționa că masca trebuie să-i acopere gura și nasul și i-au cerut să se legitimeze. Atunci au aflat și de faptul că se afla pe lista celor infectați cu SARS-COV2 și care era plasată în izolare la domiciliu, în comuna Lechința.

Oamenii legii au amendat-o cu 1500 de lei. Mai exact, cu 1.000 de lei pentru că a ieșit din autoizolare și astfel, a răspândit virusul și celor din jurul ei, iar  500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție. Polițiștii i-au întocmit pe numele său și acte pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Cât de mult protejează masca?

Medicul Gilda Popescu a spus pentru Mediafax că numărul pacienților care ajung la spital cu infecții respiratorii a scăzut, în ultima perioadă, de când masca de protecție este obligatorie și în aer liber.

”Utilizarea măştii şi în cazul infecţiei SARS-CoV-2 a fost benefică şi am constatat-o în toate cabinetele, în special în serviciile ambulatorii. În această perioadă, din luna decembrie şi până în martie erau asaltate de numărul mare al pacienţilor care prezentau afecţiuni acute respiratorii”, spune medicul Gilda Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: