Redactia.ro
Home » Sport » Scandal uriaș! Jandarmii au intervenit în forță la metrou

Scandal uriaș! Jandarmii au intervenit în forță la metrou

Steaua, Dinamo, suporteri, jandarmi,

Ultrașii de la CSA Steaua s-au luat la bătaie cu cei de la Dinamo 2. S-a întâmplat înaintea meciului direct din Liga 3. Cei mai mulți probabil că nu au mai ajuns la meci după intervenția în forță a jandarmilor. CSA Steaua a câștigat, cu Dinamo 2, din Liga 3, scor 3-1.

Nu este derby Steaua – Dinamo fără bătaie. Indiferent de liga în care se joacă. Aproape 200 de fanii se pare că și-au dat întâlnire la metroul de lângă stadionul Dinamo. Jandarmii au aflat însă și au intervenit în forță. I-au scos afară și i-au încătușat. Asta după ce câțiva și-au luat și câteva bastoane pe spate. Suporterii spun că nu a existat nicio întâlnire, iar intervenția jandarmeriei este nejustificată. 30 de persoane au ajuns la poliție.

Comunicatul asociației steliștilor

„Jandarmeria face, din nou, ABUZURI!
Dragostea pentru culori nu are limite.
Neavând posibilitatea de a susține echipa din peluză, suporterii Stelei au dorit să salute și să încurajeze jucătorii la sosirea pe stadionul Dinamo.
Întorși din drum de jandarmi, aceștia au fost scoși din metrou, imobilizați și bătuți de paznicii privați ai interlopilor. În intervenția lor, fără cap, jandarmii au dat cu gaze lacrimogene în metrou, spațiu închis, plin de oameni, unde erau copii, femei și alte persoane a căror singura vină e că foloseau transportul public în București!…
Jandarmeria Română face ce știe mai bine: dă cu gaze și bate cetățenii!
Fără nicio provocare, suporterii aflați în metrou au fost scoși cu forța, puși la podea și loviți în timp ce erau jos.
Pentru avea o imagine clară, trebuie să precizăm ca suporterii nu au fost violenți, nu au folosit materiale pirotehnice, purtau măști, nu au agresat nici macar verbal pe altcineva, fie ei cetățeni, jandarmi sau suporteri ai echipei adverse, și, în niciun caz, nu au avut la ei ARME ALBE!, așa cum vor să manipuleze prin știrile apărute în ultimele ore.?!”, se arată în comunicatul postat de AS47.

Ce spune Jandarmeria

”Cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele FC Dinamo 1948 București și CSA Steaua București, care se desfășoară pe stadionul Dinamo, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București comunică următoarele: În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamoviști și un grup de aproximativ 100 de suporteri steliști. În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forțele de ordine. Grupul de suporteri steliști a revenit în stația de metrou Ștefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviți fiind necesară intervenția pentru imobilizarea și reținerea agresorilor. În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secția de poliție, în vederea luării măsurilor legale”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: