Redactia.ro
Home » Știri » Scandal uriaș la Survivor All Stars 2024. Zanni dă de pământ cu Andrei Ciobanu și l-a umilit în fața tuturor

Scandal uriaș la Survivor All Stars 2024. Zanni dă de pământ cu Andrei Ciobanu și l-a umilit în fața tuturor

Întoarcerea lui Andrei Ciobanu la echipa Războinicilor a provocat agitație la Survivor România 2024, iar atmosfera s-a încins după ce Zanni l-a catalogat drept un „cal troian”.

Scandalul a erupt la Survivor România 2024 după ce Andrei Ciobanu, eliminat de Ana Pal din echipa Faimoșilor, s-a întors la Războinici. Cu toate acestea, colegii săi de echipă nu au primit revenirea lui Ciobanu cu brațele deschise, ci, dimpotrivă, l-au acuzat că ar putea fi un trădător, numindu-l „cal troian”.

„Am picat pe un cal cu tupeu. Crede el că le știe pe toate. Că are 33 de ani. Mi-a amintit de Ciobanu. Eu ziceam dreapta, el făcea stânga. La fel și cu Ciobanu, îi spui ceva, tot el vorbește. Tu trebuie doar să-l asculți. Și ai grijă să nu-l asculți greșit.

Trebuie să-l asculți corect. Dar cum îți dai seama că-l asculți corect? Pentru că e doar un fel de asculta. Așa și calul, de unde știu că-i place ce fac?”, a spus Zanni despre Andrei Ciobanu.

Andrei Ciobanu, acuzații dure la adresa lui Zanni

Andrei Ciobanu a făcut declarații ferme la adresa lui Zanni după ce a fost mutat la echipa Războinicilor, acuzându-l că este individualist. El a evidențiat discrepanțele dintre cele două echipe și a subliniat că strategia prevalează asupra sportivității, în timp ce Zanni își protejează alianțele cu fetele. Totodată, a lansat acuzații împotriva lui Zanni, afirmând că acesta se consideră centrul universului și că manipulează situația în favoarea sa.

„Iată că m-am întors în echipa Războinicilor. M-am întors cu un bagaj de amintiri. Am să păstrez în suflet amintirile frumoase. Dar trebuie să spun că am sesizat și unele lucruri despre care nu am vorbit. Îl văd puțin diferit pe Zanni, care de fiecare dată încearcă să-și apere imaginea. Este doar strategie, este despre veterani. Zanni le protejează pe fete. Sunt trei voturi care merg întotdeauna într-o direcție. În momentul în care eu acum sunt Războinic nu mai am de ce să tac. Nu mai am de ce să mă abțin. Nu mai are de ce să mă afecteze. Cam asta este poziția mea. Este ciudată, dar trebuie să joc concursul așa cum văd mai bine” a subliniat Andrei Ciobanu la Survivor România.

La rândul său, Alexandra Duli a susținut poziția lui Andrei Ciobanu și a criticat comportamentul lui Zanni, considerând că acesta controlează fetele din echipa roșie. În ceea ce privește o posibilă relație cu Zanni, Duli a exprimat îndoieli și a menționat că este geloasă și deranjată de apropierea dintre Zanni și Ana Porgras.

Război acid între Andrei Ciobanu și foștii colegi

Conflictul dintre Andrei Ciobanu și foștii săi colegi de echipă s-a adâncit și înainte de joc, când Faimoșii l-au judecat și l-au acuzat că ar putea fi un trădător. Acest lucru a dus la deteriorarea relațiilor dintre Ciobanu și Iancu Sterp, iar fetele au exprimat încrederea că Ciobanu nu va fi bine primit la Războinici.

În final, previziunile se îndreptau către un posibil duel al lui Andrei Ciobanu cu una dintre fete, iar viitorul său la Survivor România 2024 părea tot mai incert în ochii colegilor săi de echipă.

„Astăzi este ziua judecății. Andrei Ciobanu o să fie judecat. Dar înainte vreau să precizez ceva foarte important. Niciodată un Războinic nu are voie să vină pe teritoriul Faimoșilor sau viceversa. Să înceapă judecarea”, a spus TJ Miles. Andrei Ciobanu a fost acuzat chiar că s-a apropiat de tabăra lor, după ce a fost mutat la Războinici, pentru a încerca să le fure proviziile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: