Redactia.ro
Home » Știri » Scandalul continuă în familia Sterp. Sora mai mică a lui Culiță Sterp a umilit-o public pe Daniela Iliescu

Scandalul continuă în familia Sterp. Sora mai mică a lui Culiță Sterp a umilit-o public pe Daniela Iliescu

Scandalul continuă în familia Sterp

Relația dintre Mama Geta și Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a fost recent pusă sub lupă din cauza unor comentarii făcute de Mama Geta la televiziune. Aceste remarci au stârnit controverse și au alimentat un conflict deschis între cele două.

Sora mai mică a lui Culiță Sterp a umilit-o public pe Daniela Iliescu

Chiar dacă în ultimele zile scandalul dintre cele două a fost pe primele pagini ale tabloidelor, sora mai mică a lui Culiță și-a expus public părerea despre logodnica fratelui său. Getuța Sterp este o fire foarte directă și nu ezită să spună lucrurilor pe nume.

Deși aceasta a evitat să spună foarte multe lucruri despre Daniela Iliescu, câteva săgeți au fost aruncate. Recent, Geta Sterp s-a filmat pe melodiile fostei sale cumnate, Carmen de la Săciua și a încărcat filmulețul pe internet.

De acolo a pornit un val de reacții în mediul online, iar ea a fost nevoită să răspundă tuturor.

„Zici că îi face în ciudă Danielei, ascultând-o pe Carmen”, a comentat cineva, pe TikTok.

„Îmi pasă maxim și de una și de alta”, a răspuns ironic Geta Sterp.

„Până acum n-o suporta pe Carmen, acum îi ascultă muzica”, a mai scris cineva.

„Melodiile i le-am ascultat mereu. Ce vrei dacă îmi plac?”, a răspuns Geta.
Sterp.

Internauții, care i-au luat apărarea Danielei Iliescu, au pus-o la zid pe Getuța Sterp.

„Ai un suflet…de mai bine, nu!/ Doar ele au voie sa se ia de Daniela, Daniela daca zice ceva e rea/ Multe rautati din partea lor dar cred ca daca isi da Daniela drumul la gura…/ Wow, ce nesimtita!”, au scris internauții la postarea Getuței Sterp.

@geta.sterpArmosferă de nuntă! Casă de piatră mirilor de astazi! 💞 Astept haterii să spună ,, si tu mai canti?” cânt special pentru voi! Pupici! 😆 😚

♬ sunet original – Geta Sterp

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și împreună au un băiețel minunat, pe nume Milan. Cei doi au planuri de viitor și par să fie dedicați familiei lor. Mama Geta, foarte implicată în viața copiilor ei, are o relație specială cu nepotul ei, Milan, pe care îl îndrăgește extrem de mult.

Cu toate acestea, relația dintre Mama Geta și Daniela Iliescu nu a fost niciodată una foarte strânsă. Cele două nu au interacționat prea mult de la începutul relației dintre Daniela și Culiță, iar motivele pentru aceasta au fost dezvăluite recent de Mama Geta.

Scandalul a izbucnit în urma unor comentarii făcute de Mama Geta în cadrul unei emisiuni televizate

În timpul unei apariții la TV, Mama Geta a făcut o remarcă ironică despre fidelitatea fiului ei, Culiță Sterp. Aceasta a spus că nu ar „băga mâna în foc” pentru fidelitatea lui Culiță, lăsând de înțeles că ar putea să calce strâmb în relație.

Daniela Iliescu s-a simțit jignită de aceste comentarii și a răspuns public prin intermediul rețelelor de socializare. Într-o postare, ea și-a exprimat nemulțumirea și a subliniat că remarcile Mamei Geta au fost inadecvate și lipsite de respect. Această reacție a stârnit și mai multe discuții și a amplificat tensiunile dintre cele două.

„Eu cu Daniela, crede-mă… Eu îmi iubesc copiii. Eu nu aștept respect de la un străin. Pentru mine, ginerii mei sunt străini. Eu nu am muncit pentru ei, nu am contribuit la creșterea lor. Eu nu le-am oferit nimic să aștept eu respectul lor. În schimb, Daniela, tot timpul, ea se ține mult mai sus decât noi. Încă de la începutul începutului s-a ținut mai sus.

Și nu vreau să zic despre ea nicio vorbă, chiar dacă aș putea spune multe despre ea. Nu mă interesează! Mă interesează Milan și Culiță. Eu dacă pot să fac o plăcintă, pot să le duc o găină, faceți o supă, cu mare drag! Eu cu tot ce pot să îi ajut, eu îi ajut, dar eu nu mă bag. Eu la Măruță am spus sub formă de glumă că nu bag mâna în foc pentru Culiță, dar cine ar băga mâna în foc având în vedere cum arată Culiță? Acuma să fim sinceri! S-o ofticat ea, s-o ofticat… Că vai, că o înșală soțul! Vai, ce să facem acuma!Vai, ce să facem, nu știu!

Vai, nu putem nici trăi acuma!Acuma nu știu. N-aș vrea să bag toți moldovenii într-o oală, dar ea, săraca, întotdeauna a avut aere de, nu știu cum să-ți spun, cum erau odată nobilii și iobagii, habar n-am! Nu mă interesează Daniela, pentru mine e subiect închis și punct!”, a spus mama Geta, pentru Fanatik în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: