Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul din lumea maneliștilor ia amploare. Tzancă Uraganul intervine între Jador și Florin Salam. Ce i-a replică i-a dat Jador

Scandalul din lumea maneliștilor ia amploare. Tzancă Uraganul intervine între Jador și Florin Salam. Ce i-a replică i-a dat Jador

Se încing spiritele de câteva zile în lumea maneliștilor. Scandalul dintre Jador și Florin Salam a luat amploare și un alt nume sonor din lumea manelelor a intervenit. Ce au de împărțit cei trei artiști.

Jador și Florin Salam, conflict neașteptat

Conflictul dintre Jador și Florin Salam a luat prin surprindere pe toată lumea. În urmă cu câteva zile Jador a publicat un videoclip pe rețelele de socializare unde își cere scuze față de artistul Florin Salam în urma declarațiilor făcute de acesta. Se pare că regele manelelor ar fi fost deranjat de faptul că Jador îi interpretează melodiile în cadrul evenimentelor pe care le susține. Jador nu a stat foarte mult timp până să ofere un răspuns.

Acesta ținut să le precizeze lui Florin Salam și întregii sale comunități faptul că el îl iubește și respectă foarte mult pe artist și acesta ar fi singurul motiv pentru care și-a permis să îi interpreteze melodiile. În același timp Jador a adăugat faptul că văzând amploarea pe care a luat-o acest scandal nu va mai cânta nici o melodie de-a lui Florin Salam.

Tzancă Uraganul a intervenit între cei doi, iar Jador a venit rapid cu un răspuns

În conflictul dintre cei doi a intervenit și artistul Tzancă Uraganul. El a publicat un videoclip tot pe rețelele de socializare în care îl acuză pe Jador de faptul că se victimizează mai mult decât ar trebui. Jador nu a stat foarte mult pe gânduri și i-a răspuns pe măsură artistului. Jador susține că din punctul lui de vedere nu este nicio problemă să cânți melodia unui alt artist. El spune că prin acest lucru crește și popularitatea piesei dar este și un gest de respect față de artistul ce a compus melodia.

Ce i-a transmis Jador lui Tzancă Uraganul

Te salut frate, Tzancă, am văzut filmarea ta. Maneliștii cântă melodii unii de la alții. Când cineva scoate un hit, toată lumea îl cântă, ceea ce e foarte bine, pentru că ne ajutăm unii pe alții. Melodia crește și toată lumea are ce pune pe masă, asta e foarte important. Consider că atunci când ne vedem ar trebui să ne luăm în brațe și să ne mulțumim: „Mulțumesc că mi-ai cântat melodia, ai interpretat-o foarte frumos, bravo ție”. Eu îți spun acum ție, bravo, ai cântat Jale, Jale foarte frumos.

Și Florin Salam la fel. Eu am cântat melodii de la voi și cânt melodii de la toți artiștii, toți maneliștii, inclusiv de la cei din pop, care știți că și ei fac cover-uri la rândul lor. Eu îl respect foarte mult pe Florin Salam, îi respect foarte mult munca și nu cred că m-am victimizat exprimându-mi dragostea și aprecierea.

Când eram pe malul gârlei, la mine la Bacău, la țară, și la mine la discotecă îi ascultam pe Florin Salam, pe Vali Vijelie, pe Adrian Minune, pe Nicolae Guță și consider că oamenii ăștia sunt niște legende. Doamne ajută fiecare să își facă treaba, sărbători fericite, să ne binecuvânteze Dumnezeu să avem ce pune pe masă pentru că este loc în lumea asta și pentru elefanți și pentru furnică.”, a mărturisit Jador, pe TikTok.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: