Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț continuă! Ce declarații neașteptate a făcut saxofonistul despre nașa sa: ”Nu am mai fost în stare”

Scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț continuă! Ce declarații neașteptate a făcut saxofonistul despre nașa sa: ”Nu am mai fost în stare”

Scandalul dintre celebrul saxofonist Armin Nicoară și nașa sa, Georgiana Lobonț, a captat atenția publicului în mod neașteptat și, cu toate încercările de a-l stinge, pare că este departe de a se liniști. Între cei doi pare să fie o tensiune la cuțite, iar ultimele dezvăluiri arată că motivul scandalului nu se rezumă doar la aspecte financiare, ci și la chestiuni sensibile care au tensionat relația dintre ei.

În ciuda îndemnurilor la liniște venite din partea Claudiei Puican, Armin Nicoară păstrează o atitudine extrem de critică și tensionată față de Georgiana Lobonț. Motivația acestui comportament nu se rezumă doar la aspecte financiare, ci și la alte chestiuni sensibile care, se pare, s-au petrecut între cei doi. Saxofonistul a dezvăluit pentru că impactul scandalului a fost atât de puternic asupra sa încât a fost nevoit să anuleze toate planurile pe care le avea pentru începutul noului an.

Armin Nicoară, atac direct la adresa Georgianei Lobonț

Dincolo de aspectele financiare, se pare că există și alte probleme sensibile între cei doi protagoniști. Armin Nicoară nu a ezitat să sugereze că Georgiana Lobonț i-a trădat încrederea și a tras o țeapă, anulând un spectacol pe care îl aveau programat împreună pentru a colabora cu altcineva. Astfel, acest episod nu este doar un simplu conflict de interese financiare, ci și o lovitură adâncă în relația lor profesională.

„Nu ajung niciunde cu Georgiana. Asta e viața, nu am ce să fac. Nu pot cu oamenii ăștia și n-am să ajung la comun acord. Nu mai dau nicio declarație nici de bine, nici de rău, nici de nimeni! Doar să mă lase în pace. Nu pot să nu mă mai supăr. Ce să zic? Clar mă doare! Mă doare că un cuvânt nu mai e cuvânt. Adică, se zice, `Vino aici la mine, uite, să fac asta! Și după aia du-te încolo`, pe ideea asta. (se referă la faptul că Georgiana Lobonț ar fi profitat de el, n. red.).

Bă, facem așa, împărțim totul bine, frumos, acolo. Totul era frumos ca, după aceea, când vezi ce s-a întâmplat… Greu… Să mai faci împărțelile! Am zis asta e viața. Nu mai îmi pare rău, chiar nu mai vreau să spun nimic”, a zis, cu durere în glas, Armin Nicoară.

Armin Nicoară a renunțat la vacanță

Este notabil faptul că, în ciuda faptului că Armin Nicoară a decis să renunțe la plecările sale, Georgiana Lobonț nu a acționat în aceeași manieră. Ea și soțul ei au ales să plece într-o mică vacanță, cum au mărturisit pentru sursa menționată anterior.

”Trebuia să plec la schi, dar am anulat. Nu am mai fost într-o stare bună. A plecat doar fratele meu și vom pleca și noi. Dar de prin 28 ianuarie când va fi și ziua fratelui meu. Mergem în Italia la un resort, să ne putem relaxa și la un spa și să fie puțină mișcare la schi. Trebuia să plecăm la început de februarie și în Punta Cana. S-a anulat, colega noastră, Stana Stepanescu este gravidă și nu mai poate zbura și am anulat plecarea”, a mai dezvăluit Armin Nicoară.

De la ce a pornit scandalul dintre Armin și Georgiana

Scena muzicală a fost zguduită în urmă cu câteva zile, atunci când Armin Nicoară a făcut publice acuzațiile sale împotriva nașei sale. Saxofonistul a afirmat că Georgiana Lobonț i-a tras o țeapă, anulând un spectacol pe care îl planificaseră să susțină împreună și alegând să colaboreze cu altcineva. Acest lucru a stârnit nu doar frustrarea lui Armin, ci și interesul publicului care a fost martor la o ruptură aparent dramatică în lumea muzicală.

La rândul ei, Georgiana Lobonț a răspuns cu o replica dură, semnalând că nu se lasă intimidată de acuzațiile aduse și că este hotărâtă să își continue cariera fără a se lăsa afectată de conflictele personale. Aceasta a adăugat o notă de răceală în relația lor, indicând că nu are intenția de a face afaceri sau colabora în viitorul apropiat cu Armin Nicoară.

„Ești un om fără rușine, fără limite, prefăcut și lingușitor. (…) Eu n-am fost datoare și nu sunt nimănui. La el nu e problema de bani, dar tot de bani vorbește. I-am zis aseară când m-a sunat să își ceară scuze să îmi zică suma și să-mi trimită contul că îi trimit banii pe care îi consideră, dar eu nu sunt datoare nimănui”, a spus Georgiana Lobonț despre scandalul cu Armin Nicoară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: