Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul în care este implicat soțul Oanei Zăvoranu ia amploare. Alte trei angajate acuză că nu și-au primit salariul

Scandalul în care este implicat soțul Oanei Zăvoranu ia amploare. Alte trei angajate acuză că nu și-au primit salariul

Scandalul în care este implicat soțul Oanei Zăvoranu i-a amploare

Scandalul în care este implicat soțul Oanei Zăvoranu ia amploare. După ce o asistentă l-a acuzat pe Alex Ashraf că a agresat-o fizic, alte trei angajate s-au revoltat. Oana Zăvoranu nu a rezistat și a reacționat vizavi de această situație în care este implicat partenerul ei.

Scandalul în care este implicat soțul Oanei Zăvoranu ia amploare. Alte trei angajate acuză că nu și-au primit salariul

Scandalul în care este implicat soțul Oanei Zăvoranu ia amploare. O asistentă de la clinica pe care o patronează Oana Zăvoranu și soțul său a făcut acuzații grave la adresa acestuia. Angajata și-a cerut drepturile după ce și-a înaintat demisia, iar lui Alex nu i-a picat bine deloc această atitudine. Alex a intrat în conflict cu asistenta, fiind nevoie de intervenția autorităților.

Potrivit Cancan.ro, alte trei asistente și-au exprimat nemulțumirile și i-au cerut acestuia bani. ”M-am angajat la începutul lunii noiembrie 2020. Eu, de când m-am angajat, ei n-au venit niciodată în clinică, nu i-am văzut. Am lucrat ca asistent medical. În ziua în care m-am certat, pe 5 septembrie 2021, am intrat prima dată în contact cu Oana și cu Alex. Și am mai avut o discuție cu ei pe grup, noi aveam un grup de WhatsApp.Am primit salariile undeva pe data de 1, fără niciun fel de întârziere. Iar în septembrie, a trecut data de 1, iar managera a scris pe grup că a vorbit cu doamna Oana și ne va da salariile undeva după data de 5. Iar eu am scris pe grup: «Bine, și salariul pe luna aceasta când?», iar Alex m-a făcut cu ou și cu oțet pe grup, că de ce-mi permit eu să-i vorbesc așa!Acela a fost primul contact cu ei, cu el. După care, pe data de 5 septembrie, când eu eram la muncă. Eram singură, era într-o duminică, iar duminică nu au decât o singură asistentă și un singur om pe recepție, am avut vreo sută și ceva de pacienți, eram terminată. Mă pomenesc cu un apel telefonic. Eu n-am vorbit niciodată cu Oana sau cu Alex, nici măcar nu aveam numărul lor de telefon”, a povestit asistenta pentru Cancan.ro.

Reacția Oanei Zăvoranu

Angajata îi acuză pe cei doi că nu i-au dat salariul, motiv pentru care femeia le-a făcut plângere,susținând că atât Oana, cât și Alex au probleme de comportament. De asemenea, fosta angajată a declarat că soțul vedetei a sunat-o și a jignit-o pentru că și-a permis să vorbească cu Oana la per tu. ”«Bună, Găbița! Sunt Oana!» Bineînțeles că reacția mea a fost «Bună, Oana!», pentru că nu știam care Oana. În condițiile în care eu nu am avut niciodată contact cu ei, repet. «Te-am sunat să-ți spun că vreau să te duci la nu știu ce hotel și să le recoltezi unora», mi-a zis. «Da, Oana, bine!» Târziu am realizat cu cine vorbesc. Moment în care am închis telefonul, m-a sunat el (n.r.- Alex Ashraf): «Ți-ai permis să vorbești cu soția mea la per tu. Nu ți-e rușine, nesimțito!» Chestii de genul”, a mai spus angajata.

Ulterior, Oana Zăvoranu a declarat că nu-i permite niciunei angajate să vorbească fără respect la adresa ei, declarând că fostele angajate sunt libere să ceară ajutorul autorităților. ”Ce să spun, ăsta e subiect național! S-au gândit ele (n.r. asistentele), altele, că ar avea de luat banii din august, din septembrie! La muncă! Oamenii serioși nu stau să se ia la bătaie cu patronii! Genul ăsta de că…. de oameni… La muncă, nu vreți să munciți niciunul. Dacă le-am oferit locuri de muncă sunt supărați!Dacă le dădeam niște hăinuțe, «Oooo, doamna Oana!» Nu știu ce i-am spus acelei asistente, tu-ți dai seama câte proaste vin? Nu știu despre cine este vorba, dar îți spun despre ele, cu siguranță că nu se tutuiesc angajații cu mine! Cu siguranță dacă mi-o fi zis Oana în loc de doamna Zăvoranu sau de doamna Oana, i-am adus aminte cu cine vorbește.”, a spus soția lui Alex Ashraf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: