Redactia.ro
Home » TV » Scenă inedită în platoul Acces Direct! Mirela Vaida, cât pe ce să dea afară o invitată: ”Te invit afară cum te-a invitat bărbatu-tău”

Scenă inedită în platoul Acces Direct! Mirela Vaida, cât pe ce să dea afară o invitată: ”Te invit afară cum te-a invitat bărbatu-tău”

Mirela Vaida, cât pe ce să dea afară o invitată

Un moment emoționant s-a transformat într-un scandal pe platourile de la Acces Direct, atunci când Mirela Vaida a vrut să o dea afară pe mama Lina, invitata acesteia. 

Mirela Vaida, cât pe ce să dea afară o invitată

Mama Lina este o femeie disperată și rănită, care a fost alungată din casa ei de către bărbat și nu-și mai poate vedea copilul. Invitată la emisiunea Acces Direct, moderată de Mirela Vaida, aceasta a cerut ajutorul cu privire la problema ei. Însă lucrurile au luat o întorsătură șocantă, atunci când Mirela Vaida a vrut să o dea afară de pe platoul emisiunii.

În decursul ediție de astăzi de la Acces Direct, mama Lina i-a povestit Mirelei Vaida că nu se poate întoarce acasă la copilul ei pentru că bărbatul acesteia a alungat-o pe motiv că i-a fost infidelă. Femeia a dezvăluit că pe YouTube este postat un clip video cu el într-o ipostază rușinoasă, însă pe fundalul acestuia se aud și cuvintele sale care nu sunt deloc unele potrivite în preajam unui copil.

Însă aceste detalii nu sunt cele mai șocante. Se pare că pe lângă cuvintele vulgare pe care femeia le folosește, aceasta a postat clipuri indecente pe Tik Tok însoțite de un limbaj extrem de vulgar pentru statutul de pe mamă pe care susține că îl are, scrie spynews.ro.

În timp ce fostul ei partener a dorit să spună adevărul despre ea în emisiune, aceasta a vorbit peste invitații din platou, dar și peste prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, care i-a spus să iasă afară din emisiune dacă va continua astfel.

”Te invit afară cum te-a invit bărbatu-tău. Ai venit în șlapi și de fapt aflu despre tine lucruri. Când te-am văzut așa aproape să mă topesc, dar când am văzut clipurile video nu-mi vine să mă mai topesc deloc”, i-a spus Mirela Vaida acesteia.

Nu este prima dată când Mirela Vaida dă un invitat afară din platou

Mirela Vaida a dat-o afară din platou pe invitata sa, o profesoară de educaţie tehnologică la o şcoală din Capitală, după ce aceasta a făcut o afirmaţie care a enervat-o pe moderatoarea TV. În ediţia din 27 septembrie 2019, a emisiunii „Acces direct“, Mirela Vaida a invitat-o să iasă din emisiune pe Mihaela Ciuc, profesor de educaţie tehnologică la o şcoală din Capitală, care a afirmat că unii părinţi cresc delincvenţi.

„Doamna profesor, cu tot respectul, nu puteţi să le spuneţi părinţilor că noi creăm delincvenţi pentru că ei reacţionează când le discriminaţi copilul“, a spus Mirela Vaida.  „M-aţi acuzat că eu creez delincvenţi, nu eu i-am creat, dumneavoastră i-aţi creat. Vreau să vorbesc. Dacă nu, mă ridic şi plec“, a replicat profesoara.

„Dar chiar vă rog să ieşiţi. Vă rog să-i închideţi lavaliera. La revedere! Vă rog foarte mult. Nu vă permit să le spuneţi oamenilor din ţara asta că creează delincvenţi. Vă rog să ieşiţi afară acum! Din punctul meu de vedere, din acest moment, ministrul Educaţiei trebuie să ia o atitudine până luni dimineaţă la ora 8.00“, a adăugat prezentatoarea emisiunii „Acces Direct“.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: