Redactia.ro
Home » Știri » Scenă ruptă parcă din filme în Dâmbovița. S-a aflat al cui este trupul neînsuflețit descoperit pe câmp, lângă A1

Scenă ruptă parcă din filme în Dâmbovița. S-a aflat al cui este trupul neînsuflețit descoperit pe câmp, lângă A1

politia

O descoperire șocantă a avut loc în Dâmbovița, vineri, când o echipă de muncitori a găsit cadavrul tranșat al unei femei pe un câmp de la marginea autostrăzii A1. Conform surselor din poliție, victima, presupusă a fi o prostituată în vârstă de peste 30 de ani, a fost ucisă cu zilele, iar anchetatorii încearcă acum să dezlege misterul crimei și identitatea autorilor.

Ipoteze și progrese în ancheta criminalistică

Potrivit informațiilor furnizate de sursele din poliție, se presupune că femeia ar fi fost obligată să practice prostituția, iar cadavrul ei a fost abandonat într-o zonă izolată de pe Autostrada A1, la kilometrul 64. Autorii ar fi ales acest loc pentru a ascunde crimele, însă există camere de supraveghere pe traseu, iar poliția analizează acum imaginile pentru a aduna indicii importante.

Echipa de muncitori care a făcut descoperirea macabră se afla în zona localității Olteni din Dâmbovița pentru a schimba o butelie de gaz, când au găsit cadavrul. Ulterior, peste 40 de criminaliști și polițiști au investigat zona cu ajutorul câinilor de urmă. Corpul victimei era dezmembrat, iar fragmente din acesta au fost găsite la câțiva zeci de metri sub un pod, probabil răspândite de animale. Fragmentele osoase recuperate au fost trimise la Institutul de Medicină Legală pentru expertiză.

Șoferul a observat un picior de om pe o arătură. Am mers până acolo și am zis: <<Bă, hai să mergem de aici, că într-adevăr e un picior>>. Ne-am băgat în mașină, am mers la poliție, am mers la fața locului, le-am arătat ce le-am spus dânșilor. După adidași, asta am constatat, că e o femeie, că era un picior mic.”, a fost declarația unuia dintre muncitori.

Contextul și incidente anterioare

Această descoperire nu este singura de acest gen în zonă. Pe 16 februarie, cadavrul unei alte femei, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit pe un câmp în extravilanul localității Bărbuceanu, județul Dâmbovița. Aceste evenimente tragice subliniază gravitatea problemelor legate de siguranța în această regiune și necesitatea unor măsuri urgente pentru a asigura protecția cetățenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: