Redactia.ro
Home » Monden » Scene de groază la un concert! Jador, luat pe sus și încătușat de către mascați

Scene de groază la un concert! Jador, luat pe sus și încătușat de către mascați

GALERIE FOTO (2)

Scene de groază la un concert de-al lui Jador! Artistul a fost încătușat de doi mascați în timpul unui spectacol în Chișinău. Jador a postat întreaga scenă pe contul său personal de Instagram, iar videoclipul a devenit viral. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu solistul! 

Jador, încătușat la un concert din Chișinău

Așa nu l-ai mai văzut niciodată pe Jador! El a avut de susținut un concert la Chișinău, dar când se pregătea să intre pe scenă, el a fost încătușat și flancat de doi bărbaţi ce păreau a fi de la forţele de intervenţie. Fanii au rămas şocaţi la prima vedere, dar apoi au aflat că totul a fost pus la cale chiar de Jador.

Cântărețul și-a dorit să aibă o intrare mai aparte, așa că mascații l-au încătușat și l-au dus direct pe scena din Chișinău. Când a ajuns în fața celor care au venit să-l vadă, polițiștii l-au eliberat.

foto: captură video instagram

Se însoară cu Oana Ciocan

Invitat la emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”, artistul a dezvăluit că el și Oana formează cu adevărat un cuplu solid și că au stabilit deja data nunții. Solistul a recunoscut că Oana este femeia vieții lui

„Adevărul este că noi avem o relație superbă. Oana, te iubesc, te iubesc cel mai mult din lumea asta. Ești viața mea! Te iubesc tare de tot. Mă însor cu ea! Cred că la anul. Am cerut-o deja de soție. Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea. Am făcut o poză din prima zi cu ea. Am pus-o pe sora mea să ne facă poză. I-am zis să îmi facă poză, că ea o să fie femeia mea.

M-am rugat cu o seară înainte să-mi dea și mie o fată și m-am întâlnit cu ea. A fost genial. A fost foarte emoționant când am cerut-o de soție, mi-a fost rușine. Eu sunt foarte rușinos, deși nu par. Dar foarte extrovertit, dar eu sunt introvertit. Mama și tata o iubesc foarte mult pe Oana, dar cel mai mult cred că o iubește sora mea. Și fratelui meu o place. Eu am și acum emoții când mă duc la socrii.”, a declarat Jador.

Au stat despărțiți o perioadă

Oana Ciocan a decis să clarifice motivele despărțirii de Jador, afirmând că relația lor nu s-a încheiat din cauza unor conflicte majore, ci din cauza programelor încărcate și a lipsei de timp petrecut împreună. Tânăra a declarat într-un videoclip postat pe rețelele sociale că nu a fost niciodată victima vreunei forme de violență din partea lui Jador, contrazicând astfel zvonurile vehiculate anterior.

Ea a subliniat că relația lor s-a bazat pe respect și afecțiune reciprocă. “Nu au existat niciodată altercații între mine și Ionuț. Nu au fost niciodată violențe între noi doi. Ne-am iubit foarte mult, ne purtăm un respect. Ionuț este un om extraordinar care m-a iubit, m-a respectat, mi-a acordat atenție, a fost un om foarte, foarte bun. L-am iubit extraordinar de mult.

Nu am vorbit și nici nu ținem legătura pentru că suntem două pietre tari. (…) Despărțirea noastră a venit în urma faptului că el muncește extraordinar de mult și, cumva, noi nu aveam timp unul pentru celălalt, iar asta ne-a cauzat cumva. Poate că la momentul respectiv nu ne-am acordat răbdare unul altuia, nu știu exact. Au fost lucruri minore, doar că alegerea noastră a fost să ne despărțim”, a explicat Oana Ciocan într-un clip video.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: