Redactia.ro
Home » Știri » Scene demne de cascadorii râsului în Iași! Ușa unui tramvai s-a desprins în timpul deplasării

Scene demne de cascadorii râsului în Iași! Ușa unui tramvai s-a desprins în timpul deplasării

tramvai

Scene demne de comedia absurdului în Iași. Cu toții știm faptul că starea în care se află multe dintre mijloacele în transport în comun din România nu este tocmai cea mai bună. Evenimentul petrecut în Iași pare să vină ca o confirmare.

Un tramvai a rămas fără ușă în timpul mersului

Un tramvai din Iași a rămas fără ușă chiar în timp ce se deplasa. Vatmanul a fost ajutat de un pasager să înlăture ușa din drum. Vatmanul conducea liniștit atunci când a auzit un zgomot. Nu mică i-a fost mirarea să constate că una dintre ușile tramvaiului se desprinsese și căzuse chiar în mijlocul drumului.

Un călător a înregistrat momentul în care vatmanul recuperează ușa și a făcut imaginile publice. Pe fundal se poate auzi vocea revoltată a unei femei care se întreabă unde vor mai sta călătorii dacă ușa va fi adusă în incinta tramvaiului.

„Și unde ne-o aduci aici, o sui pe noi? Și noi unde mai stăm, dacă dumneavoastră puneți ușa asta aici? Coborâm? Hai să coborâm”, se aude vocea femeii.

Vatmanul nu este vinovat pentru incident

Conform purtătorului de cuvânt al Companiei de Transport Iași, de vină pentru incident nu a fost vatmanul, ci un pilon de delimitare a sensurilor de mers care pur și simplu a smuls ușa tramvaiului.

„În timpul deplasării unui tramvai în zona Pădurii (stația n.r.), marți, 8 noiembrie, ușa din spate a acestuia a fost agățată de un pilon de delimitare a sensurilor de mers care, cel mai probabil, a fost dislocat anterior de un alt participant la trafic, care nu ar fi anunțat autoritățile despre modoficarea poziției acestuia. Am mai avut situații în care unele vagoane au atins astfel de elemente de pe carosabil, în urma unor evenimente rutiere neanunțate, iar vatmanii noștri au informat dispeceratul central pentru a fi luate măsuri de către autoritățile locale în sensul de a fi îndreptați acei piloni”, a declarat Andreea Luca, purtător de cuvânt al Companiei de Transport Iași, conform Observatornews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: