Redactia.ro
Home » Sport » Scene incredibile la Ploiești! Penalty ratat de trei ori!

Scene incredibile la Ploiești! Penalty ratat de trei ori!

Rapid, dan alexa, penalty

Meciul Petrolul – Rapid a oferit o fază nemaivăzută. Ploieștenii au ratat o lovitură de pedeapsă de trei ori, fază la care portarul Rapidului a fost eliminat.

Imaginile de la meciul de aseară au devenit virale. Suporteri din toată lumea au rămas mască. În minutul 66, gazdele au primit un penalty, după ce Mallo l-a doborât în careu pe Mario Bratu. Arnăutu a executat lovitura de pedeapsă, dar Mihai Popa a apărat. Imediat, s-a dictat repatarea loviturii, pentru că portarul nu a avea niciun picior pe linia porții. Așa că a primit și un galben. Marinescu a executat din nou, dar Popa a blocat iar șutul. Rapidistul a făcut aceeași greșală și a luat al doilea galben. Arbirtul Dima a dictat o nouă lovitură. Tătaru a intrat în poartă, doar că de această dată, Colli a tras mult peste. Petrolul – Rapid s-a terminat 0-0.
“Bravo, bă, Dima” i-a strigat de pe margine antrenorul, Dan Alexa.

Rapid face plângere

Rapidiștii au luat foc după faza incredibilă și anunță că vor face plângere la FRF. Niciunul dintre jucătorii sau antrenorii prezență pe stadionul “Ilie Oană” nu a mai văzut așa ceva până acum.

”Ce am trăit astăzi nu am mai trăit niciodată. Îi aștept pe cei de la Mioveni cu un nou comunicat, că s-a creat impresia că se fac jocurile pentru Rapid. Sper ca de acum să se gândească lumea la lucrul ăsta. Jucătorii plângeau, ați văzut, că e ceva care se întâmplă o dată în carieră”, a spus Dan Alexa.

”Dacă așteptați să vă pot explica asta, înseamnă că aveți foarte mari pretenții de la mine. Nu pot să explic. E greu de explicat, nu cred că există o eplicație pentru așa ceva”, a spus antrenorul ploieștenilor, Costel Enache.

Cei de la Rapid au anunțat că vor face plângere la FRF împotriva arbitrului Iulian Dima.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: