Redactia.ro
Home » Sport » Rapid a luat licența pentru Liga 1! Burcă: “Sperăm să facem pasul”

Rapid a luat licența pentru Liga 1! Burcă: “Sperăm să facem pasul”

Rapid, Liga I, licenta

Rapidiștii răsuflă ușurați. Oficialii clubului au anunțat că au obținut licența pentru a putea juca în Liga I. FC Rapid joacă primul meci din play-off-ul Ligii II cu CS Mioveni, pe 4 iulie.

Rapidișii au anunțat în această dimineață că sunt pregătiți să facă pasul în prima ligă. Clubul a obținut licența pentru sezonul 2020/2021 din Liga I.

„FC Rapid a îndeplinit toate cerințele dosarului de licențiere și va avea drept de participare în viitoarea ediție a primei ligi, în cazul în care va promova la finalul play-off-ului ce începe pe 4 iulie”, este mesajul publicat pe pagina oficială a clubului.

Ovidiu Burcă: “Sperăm să facem pasul”

Rapid joacă în play-off-ul pentru promovarea în primul eșalon.

„Pașii rapizi făcuți de club din punct de vedere sportiv în ultimii ani ne-au obligat să îndeplinim cerințe importante, atât în zona financiară, de infrastructură, resursă umană calificată, cât și la centrul de copii și juniori. Suntem departe de potențialul maxim de dezvoltare al clubului, dar cred că suntem pe drumul bun. Sperăm ca și sportiv să realizăm acest pas important pentru viitorul Rapidului!”, a declarat Ovidiu Burcă, președintele executiv al Rapidului.

Etapa 1, play-off Liga a 2-a
4 iulie 2020
UTA-Petrolul
Turris-FC Argeş
Mioveni-Rapid
Etapa a 2-a, play-off Liga a 2-a
11 iulie
Petrolul-Rapid
Argeş-Mioveni
UTA-Turris
Etapa a 3-a, play-off Liga a 2-a
18 iulie
Turris-Petrolul
Mioveni-UTA
Rapid-FC Argeş
Etapa a 4-a, play-off Liga a 2-a
25 iulie
Petrolul-FC Argeş
UTA-Rapid
Turris-Mioveni
Etapa a 5-a, play-off Liga a 2-a
1 august
Mioveni-Petrolul
Rapid-Turris
FC Argeş-UTA

Primele două echipe din clasament vor promova în Liga I. Cea de pe locul 3 va juca un baraj cu echipa clasată pe locul 12 în prima ligă, adică locul 6 din play-out.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: