Redactia.ro
Home » Știri » Scene șocante în Buftea! O femeie a fost găsită fără suflare și cu limba tăiată în propria casă

Scene șocante în Buftea! O femeie a fost găsită fără suflare și cu limba tăiată în propria casă

O femeie a fost găsită fără suflare

Scene șocante sau întâmplat în acest weekend în Buftea. O femeie a fost găsită în locuința ei fără suflare și cu limba tăiată, iar din primele informații reiese faptul că ar fi fost atacată de niște hoți. 

O femeie a fost găsită fără suflare și cu limba tăiată

Autoritățile au fost martore la o crimă misterioasă și de-a dreptul șocantă. Duminică seara, în Buftea, o femeie a fost găsită în locuința ei fără suflare și cu limba tăiată. Vecinii au fost cei care au alertat de grabă Poliția și susțin că au auzit-o pe femeie când a strigat cât a putut de tare „hoții”.

Într-un apel la umărul unic de urgență 112, polițiștii au fost alertați duminică seară, pe 29 noiembrie, de un bărbat din Buftea, că a văzut-o pe vecina sa căzută în curtea casei sale. Acesta a precizat că a auzit-o pe femeie în timp ce striga că este prădată de hoți, potrivit spynews.ro.

Autoritățile au descoperit detalii șocante atunci când au ajuns la locul faptel. Femeia zăcea fără suflare în curtea locuinței sale și deși nu a prezentat urme vizibile de violență pe corp, limba i-a fost tăiată în mai multe secțiuni. Cu toate că ar fi fost prădată de hoți, fiul victimei susține că din casă nu a dispărut niciun obiect.

În urma descoperirilor, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul misterios al femeii.

O altă crimă misterioasă a avut loc lângă București

Un afacerist iordanian a fost înjunghiat marți în plină stradă, în orașul Voluntari, lângă București. Agresorul ar fi chiar partenerul de afaceri a victimei.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani este cetățean turc și a fost găsit într-o parcare din Voluntari. La fața locului au sosit oamenii legii și echipaje medicale, dar, cu toate că iordanianul a fost transportat la spital, acolo cadrele medicale nu i-au mai putut salva viața. Victima era parteneră de afaceri cu agresorul și a fost înjunghiată după o ceartă din cauza banilor. Totodată, agresorul nu a fost încă identificat de poliție.