Redactia.ro
Home » Știri » Scene teribile în Mamaia. Trei terase au ars până la temelii

Scene teribile în Mamaia. Trei terase au ars până la temelii

GALERIE FOTO (4)

Un incendiu devastator a pus la pământ trei terase din stațiunea Mamaia. Incendiul ar fi pornit din cauza unor butelii. Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările care cuprinsese totul. Operațiunea a fost una grea deoarece focul s-a extins cu repeziciune.

Incendiu de proporții în Mamaia

Flăcările au cuprins mai multe terase din stațiunea Mamaia și au mistuit totul. Incendiul s-a petrecut la terasele din zona de promenadă, mai preciz zona Cazinoului. Unul dintre proprietarii teraselor, în vârstă de 71 de ani, a făcut un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale. O altă persoană care s-a înțepat într-un cui, a fost dusă la spital de un echipaj SMURD. Se pare că incendiul ar fi izbucnit din bucătăria unuia dintre localuri din cauza unei butelii.

La fața locului au ajuns mai multe autospeciale și un număr de 50 de pompieri care s-au luptat ore în șir cu flăcările. Incendiul a mistuit terasa Motor (în proporție de cca. 90 %), casa AZA (în proporție de cca. 80 %), casa Andreea (în proporție de cca. 80 %). Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Situații de Urgență Dobrogea a transmis un comunicat prin care a anunțat desfășurarea misiunii de stingere a flăcărilor și salvare a posibilelor victime.

La fața locului am intervenit cu 6 autospeciale, o descarcerare, o autoscară, un echipaj de prim ajutor și o cisternă cu 10 tone de apă. Cu un total de 50 de pompieri. Intervenția a fost dificilă, cele trei terase erau lipite una de cealaltă și din cauza densității mari materiale combustibile din interior.„, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

Focul a fost stins câteva ore mai târziu, dar terasele incendiate au fost puse la pământ de incediul devastator.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: