Redactia.ro
Home » Știri » Schimb ireal de replici între Diana Șoșoacă și soțul ei: ”Dă încoace! Pă bune? Nici asta nu știi? Bă, e chiar atât de greu!?”

Schimb ireal de replici între Diana Șoșoacă și soțul ei: ”Dă încoace! Pă bune? Nici asta nu știi? Bă, e chiar atât de greu!?”

Senatoarea Diana Șoșoacă, cunoscută pentru activismul ei în cadrul partidului SOS, a fost recent subiectul unei înregistrări care a stârnit interesul publicului. În timpul unui live transmis pe Facebook, Diana Șoșoacă se afla în mașină și discuta despre plățile cash, însă filmarea a devenit notabilă din cauza unui schimb de cuvinte cu un bărbat, presupus a fi soțul ei.

Nu mai este niciun secret faptul că Diana Șoșoacă este o femeie impulsivă care nu ține cont de multe aspecte, tocmai de aceea a atras o mulțime de comentarii pozitive și negative de-a lungul timpului. De această dată, însă, discuția dintre ea și soțul său a ajuns virală pe rețelele de socializare.

Ce schimb de replici a avut Diana Șoșoacă cu soțul ei

În această înregistrare, Diana Șoșoacă îl certa pe bărbat pentru că nu reușea să facă o plată cu cardul. Se putea observa cum senatorul i-a dictat bărbatului CUI-ul partidului SOS, cu scopul de a-l include pe bonul decontului pentru combustibil plătit de partid. Pe parcursul conversației, se putea vedea cum Diana Șoșoacă îi transmitea bărbatului chiar și PIN-urile cardurilor, în încercarea de a ajuta la finalizarea plății.

Întreaga scenă a fost înregistrată și ulterior publicată pe platforma Facebook, generând un interes considerabil din partea publicului. Înregistrarea a stârnit discuții aprinse cu privire la utilizarea cardurilor și plățile electronice, precum și la transparența financiară a partidelor politice.

„Dă încoace, dă încoace, dă încoace! Dumnezeule, că mă întrerupe când nu trebuie. Nu poți să-l vezi? Imediat, ăsta e! Suntem la benzinărie, îmi pare rău, suntem în drum spre București. Îți trebuie codul, CIF-ul? Dă încoace să-ți dau ăsta al tău. Ți-ai plătit ăla? Pe bune? Nici asta nu știi? Scrie tu, te rog frumos ăla. Băi, e chiar atât de greu?”, au fost replicile pe care Diana Șoșoacă i le-a adresat soțului său.

Cum au reacționat fanii de pe internet

Videoclipul a devenit foarte repede viral, motiv pentru care sute de români au ajuns să își dea cu părerea despre modul în care Diana Șoșoacă a ales să trateze lucrurile. Relatăm mai jos câteva dintre părerile cetățenilor:

„Prinde enorm la votanții ei asemenea aiureli”, „Băi fraților legați-o pe asta că e belea dacă scapă”, „Este inacceptabil să ținem banii pe card și să și plătim cu cardul”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: