Redactia.ro
Home » Monden » Schimbare de look! Keanu Reeves a renunțat la barbă și e de nerecunoscut FOTO

Schimbare de look! Keanu Reeves a renunțat la barbă și e de nerecunoscut FOTO

GALERIE FOTO (5)

Celebrul actor Keanu Reeves (56 ani) impresioneză, din nou, cu look-ul său. După ce în urmă cu câteva luni, paparazzi l-au surprins într-o stare deplorabilă, cu părul desfăcut și barbă mare, de această dată actorul a fost văzut fără barbă și mai bine îngrijit. Keanu Reeves este de nerecunoscut!

Schimbare de look! Keanu Reeves a renunțat la barbă și e de nerecunoscut FOTO

Keanu Reeves atrage mai mereu atenția cu aparițiile sale. Dacă de câțiva ani ne-am obișnuit să-l vedem cu barbă, de această dată paparazzi l-au suprins pe actor complet bărbierit. Keanu Reeves este greu de recunoscut!

Keanu Reeves, în vârstă de 56 de ani, a fost fotografiat astfel în Berlin, în timp ce urca într-o mașină Avea fața proaspăt rasă și era îmbrăcat negru. Doar în picioare avea o pată de culoare, o pereche de cizme maro. La acestea a mai asortat un sacou negru, o căciula care îi ținea strâns pletele și un bagaj de haine, pus pe umeri. De cum s-a urcat în mașină, Keanu a fost asaltat de fani, iar el le-a zâmbit politicos și a discutat cu aceștia câteva secunde, potrivit London News Today.

Ei bine, aflați că Keanu Reeves și-a ras barba pentru a-l interpreta pe John Wich, în thriller-ul cu același nume. Producătorii pregătesc partea a patra a filmului și vor să-i dea un aer nou personajului principal, interpretat de Keanu Reeves. De data aceasta vor să încerce ceva nou, pentru a capta mai mult atenția publicului „Avem idei și am stabilit întreg planul.Vrem să facem ceva mai mult cu  [John Wick 4] Încercăm să-l dezvoltăm. Atât eu cât și Dave suntem buni cascadori și coregrafi, și nu vrem să-l pierdem pe Keanu, a spus regizorul Stahelsky.

Când va avea loc premierea filmului John Wick 4

Filmul se filmează nu doar în Berlin, ci și în New York City și Japonia. Partea a patru cu John Wick, ar putea fi ultima, producători thriller-ului sunt sceptici în ceea ce privește partea a cincea. John Wick 4 trebuia lansat anul acesta, dar din cauza pandemiei, evenimentul a fost amânat pentru data de 27 mai 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: