Redactia.ro
Home » Știri » Schimbare majoră pentru Facebook, Instagram și WhatsApp. Ce anunț important a făcut Mark Zuckerberg

Schimbare majoră pentru Facebook, Instagram și WhatsApp. Ce anunț important a făcut Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, a dezvăluit recent o actualizare de amploare pentru toate platformele sociale ale companiei Meta, printre care WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger. Schimbarea majoră constă în introducerea unui asistent AI numit Meta AI, care va fi integrat direct în bara de căutare a acestor aplicații. Meta AI, lansat inițial în septembrie anul trecut, are capacitatea de a oferi răspunsuri și sugestii utilizatorilor, precum și de a crea imagini, totul printr-o simplă apăsare de buton.

Ce presupune această schimbare

Zuckerberg a explicat că acest asistent AI folosește informații din surse precum Bing și Google pentru a oferi răspunsuri rapide și relevante, chiar și în contextul competiției intense dintre aceste platforme. Meta AI promite să faciliteze interacțiunile cu afacerile, să ajute la planificarea călătoriilor și să asiste în diverse activități cotidiene.

Integrarea Meta AI în rețelele sociale va permite utilizatorilor să interacționeze cu asistentul în timp ce navighează prin fluxul de știri de pe Facebook, putând solicita informații suplimentare despre postările care îi interesează. De asemenea, asistentul va putea genera și anima imagini, transformându-le în GIF-uri.

Cu toate acestea, implementarea Meta AI în Europa întâmpină dificultăți din cauza reglementărilor stricte privind confidențialitatea datelor. Chris Cox, directorul de produs al Meta, a menționat că compania lucrează în continuare la găsirea unei soluții adecvate pentru a implementa acest serviciu în Europa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini