Redactia.ro
Home » Monden » Schimbare radicală pentru Ana Morodan! Cum arăta vedeta atunci când a participat la Asia Express

Schimbare radicală pentru Ana Morodan! Cum arăta vedeta atunci când a participat la Asia Express

GALERIE FOTO (6) Schimbare radicală pentru Ana Morodan! Cum arăta vedeta atunci când a participat la Asia Express

Ana Morodan a trecut printr-o transformare uluitoare! Vedeta a slăbit și arată total diferit de cum arăta atunci când a participat la Asia Express. 

Cum arăta Ana Morodan atunci când a participat la Asia Express

În urmă cu doi ani, Ana Morodan, celebra antreprenoare din România, a participat alături de Adrian Teleșpan la emisiunea fenomen de la Antena 1, Asia Express. Cei doi au format cea mai haioasă echipă, datorită lor audiența de la postul de televiziune a fost mereu pe locul 1.

Puțini știau atunci cine este Ana Morodan, însă sezonul 2 al reality show-ului a făcut-o celebră! De atunci, antreprenoarea s-a schimbat radical. Contesa Digitală a slăbit extrem de mult și arată ca o puștoaică de liceu, căci nu de puține ori a declarat la Antena 1, în cadrul unor autoironii în stilul său caracteristic, că este grasă și nemulțumită de aspectul ei.

Schimbare radicală pentru Ana Morodan! Cum arăta vedeta atunci când a participat la Asia Express

În urmă cu doi, atunci când dădea to ce poate pe Drumul Elefantului la Asia Express, Ana Morodan era mult mai diferită. Pe lângă comportamentul său excentric care i-a adus popularitatea, aceasta arăta diferit, având câteva kilograme în plus și un stil vestimentar care atrăgea atenția.

Ana Morodan s-a remarcat la Asia Express nu numai prin replicile sale extrem de amuzante și prin dăruirea pe care o avea în finalizarea cu brio a probelor, ci și pentru faptul că era mereu aranjată, indiferent cât obstacole întâlnea în cadrul concursului. Anei Morodan nu-i lipseau niciodată cerceii, dar nici rujul roșu.

Metoda șocantă pe care o folosește Ana Morodan pentru a-și lipi sânii

Ana Morodan este una dintre cele mai sincere personalități din televiziune. Aceasta își asumă riscurile atunci când vine vorba despre afaceri și are mereu vorbele pregătite pentru a-i intimida pe toți. Caracterul său diferit și puternic a făcut-o celebră în mediul online, iar acest lucru a ajutat-o foarte mult în business-uri.

Schimbare radicală pentru Ana Morodan! Cum arăta vedeta atunci când a participat la Asia Express

În cadrul emisiunii Asia Express, aceasta a mărturisit de ce are tot timpul în geantă o rolă de scotch, iar răspunsul a uimit pe toată lumea. Antreprenoare a povestit că folosește scoci pentru a-și lipi sânii, atunci când poartă o ținută fără bretele. Cu umorul său caracteristic, Ana Morodan s-a autoironizat, spre deliciul telespectatorilor.

”Am scotch! Rola de scotch o am pentru că…fii atent! Îmi prind ț***le cu el, când trebuie să-mi iau rochii fără bretele. Eu având cupa D la sutien, această Pamela Anderson în dizgrație de România…îi prinzi așa cu scotch și ei stau (sânii, n.r.). Eu nu plec niciodată de acasă, nicăieri fără o trusă în care am un scotch, o foarfecă, ac, ață, niște ace cu bold, ace cu gămălie și ace închise, pentru că dacă se întâmplă ceva la o ținută, eu să pot rezolva problema”, a spus Ana Morodan, la Asia Express.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: