Redactia.ro
Home » Monden » Schimbare radicală pentru participanții emisiunii Survivor. „Urmează momentul unificării „

Schimbare radicală pentru participanții emisiunii Survivor. „Urmează momentul unificării „

În emisiunea Survivor vor apărea noi schimbări majore. Daniel Pavel a transmis ultimele noutăți din cadrul show-ului de televiziune.

Schimbarea majoră care va avea loc este unificarea echipelor. Se pare că Faimoșii și Războinicii își vor unii forțele și vor forma o singură echipă. Veștile bune de care concureții de bucură sunt faptul că ei vor avea șansa de a avea condiții mai bune în ceea ce privește cazarea și igiena.

Urmează momentul unificării la Survivor România, sezonul al doilea. O etapă nouă pentru voi, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit.După care veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți de mult timp. Veți face duș, vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală. Pentru fete, voi veți avea ocazia să vă pregătiți într-un mod diferit, să vă faceți părul, să vă machiați. Băieți, și voi veți avea ocazia să vă aranjați părul, barbă. După această pregătire, vă veți îmbrăca în haine frumoase și veți începe seara cu un Cocktail Party, unde veți avea ocazia să socializați ambele echipe.Veți avea parte de mâncare, o masă îmbelșugată, cu mâncare tradițională, iar după această masă, urmează o petrecere. Veți dansa și vă veți simți bine.„, a fost mesajul transmis de Daniel Pavel.

Se pare că lupta este din ce în ce mai strânsă și mai grea. Gazda emisiunii Survivor România a precizat că participanții trebuie să dea randament de două ori mai mult dacă vor să plece acasă cu trofeul și marele premiu.

Relație amoroasă între Zanni și Ana Porgras? Ce a declarat fosta concurentă

Bruneta neagă orice relație cu Zanni, dar precizează ea că pe ea și artist în unește o altfel de conexiune care este mult mai puternică decât una de iubire sau de prietenie. Ana Porgras a declarat că acestă conexiune dintre ea și Zanni nu poate fi explicată și că cei doi se înțeleg doar din priviri, fără a fi nevoie să comunice în alt mod.

Țin să menționez că nu sunt iubita lui Zanni. Pur și simplu avem o conexiune a noastră.. E mult mai mult decât iubire, prietenie.. E un feeling între noi doi, pe care nici nu pot să vi-l explc. Ne înțelegem fără să vorbim, fără să comunicam în niciun fel. A fost o apropiere naturală, nu a venit nici din partea mea, nici din partea lui. Pur și simplu așa a fost.„, s-a destăinuit Ana Porgras într-un interviu acordat unei publicații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: