Redactia.ro
Home » Monden » Ce a declarat Ana Porgras la apariția zvonurilor cum că ea și Zanni se vor muta împreună. Bruneta a dat cărțile pe față

Ce a declarat Ana Porgras la apariția zvonurilor cum că ea și Zanni se vor muta împreună. Bruneta a dat cărțile pe față

Toată lumea care îi urmărește pe Ana Porgras și Zanni știe că între cei doi există o relație foarte specială. Deși au negat că ar exista o legătură amoroasă, zvonurile cum că cei doi ar avea o relație continuă să apară. Recent, imediat după eliminarea Anei Porgras din competiția în care a participat alături de Zanni, au apărut zvonuri cum că ea și artistul urmează să se mute împreună la întoarcerea acestuia în România.

Ana Porgras a primit multe mesaje de felicitări și susținere din partea fanilor și internauților care o urmăresc. Focoasa brunetă a fost întrebată de unul dintre curioși dacă se va muta cu Zanni când acesta se va întoarce în țară. „O să stai cu Zanni când vine de la Survivor?„, a fost mesajul primit de Ana Porgras.

Răspunsul brunetei nu i-a făcut prea fericiți pe fani, deoarece aceasta a negat acest zvon spunând că nu se va muta împreună cu Zannidache. „Zanni locuiește la București, eu la Brașov, deci nu.„, a fost răspunsul Anei Porgras pe rețelele sociale.

Relație amoroasă între Zanni și Ana Porgras? Ce a declarat bruneta

Bruneta neagă orice relație cu Zanni, dar precizează ea că pe ea și artist în unește o altfel de conexiune care este mult mai puternică decât una de iubire sau de prietenie. Ana Porgras a declarat că acestă conexiune dintre ea și Zanni nu poate fi explicată și că cei doi se înțeleg doar din priviri, fără a fi nevoie să comunice în alt mod.

Țin să menționez că nu sunt iubita lui Zanni. Pur și simplu avem o conexiune a noastră.. E mult mai mult decât iubire, prietenie.. E un feeling între noi doi, pe care nici nu pot să vi-l explc. Ne înțelegem fără să vorbim, fără să comunicam în niciun fel. A fost o apropiere naturală, nu a venit nici din partea mea, nici din partea lui. Pur și simplu așa a fost.„, s-a destăinuit Ana Porgras într-un interviu acordat unei publicații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: